Επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά

Πέταξαν τρικάκια με μηνύματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα

Οι άγνωστοι δράστες έγραψαν μια λέξη και πέταξαν μπογιές και τρικάκια – Συνθήματα και μπογιές και στο σπίτι του Κυριάκου Βιρβιδάκη

Συνεχίζοντας τις «καταδρομικές» επιθέσεις σε γραφεία πολιτικών και κομματικών οργανώσεων της ΝΔ σε όλη την χώρα, την νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, αντίστοιχη επίθεση πραγματοποιήθηκε και στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων.

Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν – άγνωστο πως – στο κτίριο εμπορικού μεγάρου στον 4ο όροφο του οποίου βρίσκονται τα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων.

Στον τοίχο του διαδρόμου έγραψαν με μαύρη μπογιά την λέξη «Δολοφόνοι», πέταξαν μπογιά στην πόρτα και τρικάκια με συνθήματα υπερ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όπως διαπιστώθηκε και από τους αστυνομικούς που πήγαν για τις σχετικές έρευνες, δεν υπήρξε παραβίαση της πόρτας των γραφείων και δεν έγινε βανδαλισμός στο εσωτερικό, όπως είχε γίνει την Παρασκευή στο πολιτικό γραφείο του Υφυπ. Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο.

Όμως στην διάρκεια της νύχτας στο "στόχαστρο" βρέθηκε και η "Γαλαρία" στην Χαλέπα, το σπίτι στο οποίο διαμένει ο πρώην υπουργός, βουλευτής και δήμαρχος Χανίων Κυριάκος Βιρβιδάκης, στην οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Οι δράστες έγραψαν συνθήματα υπερ του Δημήτρη Κουφοντίνα και πέταξαν μπογιές στο εξωτερικό τοιχείο της οικίας που είναι στην πλευρά του δρόμου.

Πηγή: flashnews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ