Φώτης Κουρμούσης : Ανανέωσε τη θητεία του για 4 ακόμη χρόνια ως ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους

Ανανεώθηκε για 4 χρόνια, με κοινή απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, η θητεία του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση.

Ο κ. Κουρμούσης κατέχει τη θέση από το 2016. Στο παρελθόν είχε εργασθεί σε θέσεις ειδικού συμβούλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Εθνών (Οικονομική Πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών UNEP FI και το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του ίδιου Οργανισμού, UNDP), καθώς και στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Περιβάλλοντος (EEA), στο Υπουργείο Οικονομικών και στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας για την προώθηση επενδύσεων, κ.α.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (Environmental Management) του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει μετεκπαιδευτεί στη Στρατηγική και Ηγεσία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (SAID Business School). Είναι διδάκτορας μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Γεννήθηκε το 1976 και έχει ένα γιο 3 ετών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ