Οι δηλώσεις από πλευράς ΟΦΗ του Γ.Σίμου και Ν. Κοροβέση για ήττα από Απόλλωνα Σμύρνης

Παρά την καλή εικόνα του στην Ριζούπολη, ο ΟΦΗ δεν απέφυγε την όγδοη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά από τον Απόλλωνα, με τον Γιώργο Σίμο να είναι αρκετά σαστισμένος με τον τρόπο που η ομάδα του δέχτηκε τα δύο γκολ αλλά και στενοχωρημένος για το γεγονός ότι οι Κρητικοί δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Μετά από κάποιες αγωνιστικές που δεν παίζαμε καλά, σήμερα παίξαμε καλά, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, ισοφαρίσαμε το σκορ και δεχτήκαμε δύο γκολ που δεν ξέρω για ποιον λόγο. Δοκιμαζόμαστε απίστευτα.

Θα μείνω στο ότι μετά από τρεις αγώνες, η ομάδα μας έδειξε ξανά κάποια πράγματα που θέλουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν πήραμε ούτε τον βαθμό. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Στα δύο ματς με τον Απόλλωνα έπρεπε να έχουμε έξι βαθμούς, αλλά έχουμε μηδέν.

Δεν δείξαμε αγωνιστικά ότι υπάρχει θέμα ψυχολογίας, η εικόνα ήταν διαφορετική. Σίγουρα βαραίνει τα πόδια μας, όλη την χρονιά έχουμε μια δυσκολία στο γκολ και δεν φοβάμαι την ομάδα, είμαστε καλό σύνολο».

O Νίκος Κοροβέσης με δηλώσεις του  εμφανίστηκε σίγουρος πως οι Κρητικοί δεν θα κινδυνέψουν στο τέλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μετά από καιρό παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, όμως στην ουσία δεν καταφέραμε κάτι, αφού δεν πήραμε τίποτα από το παιχνίδι. Το πιο εύκολο είναι να πούμε ότι τα παρατάμε να πάμε στα σπίτια μας. Εμείς φέραμε την ομάδα σε αυτό το σημείο και εμείς θα την βγάλουμε από την δύσκολη θέση και στο τέλος όλοι θα αξιολογηθούμε. Δεν θα κινδυνέψουμε, βέβαια τα αποτελέσματα δεν δείχνουν αυτό, όμως πιστεύω στην ομάδα. Δεν θα σταθώ στις δικαιολογίες και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε μια καλή ομάδα».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ