Σε μπελάδες ο ΟΦΗ ηττήθηκε 2-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ με τον Ιωαννίδη να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στο 84' έπειτα από λάθος του Σωτηρίου.

Ο Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε με 4-2-3-1, τον Βέρχουλστ στην εστία και τους Μπαξεβανίδη και Μπρούτσιτς, δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα. Δυάδα στο κέντρο της άμυνας τους Ντομίνγκες-Λισγάρα και μπροστά τους οι Σλίβκα και Κολ. Σε ρόλο οργανωτή ο Μπεντινέλι, δεξιά ο Τσιλούλης, αριστερά ο Φερνάντεθ και σέντερ φορ ο Ντάουντα.

Ο Γιώργος Σίμος επέλεξε το 4-3-3, με τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα (από δεξιά προς τα αριστερά) τους Ουές, Διαμαντή, Γιαννούλη και Κοροβέση. Στα χαφ ως εξάρι ο Μεγιάδο, με τους Ντε Γκουζμάν και Στάικο να κινούνται ως εσωτερικοί μέσοι. Στο δεξί «φτερό» ο Σολίς, στο αριστερό ο Στάρτζεον, ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Γρίβας.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης σημαδεύτηκε από τις λίγες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες. Στην πρώτη του αξιόλογη ο Απόλλων κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 17' ο Σλίβκα μέσα από την περιοχή και δεξιά έκανε το σουτ, ο Σωτηρίου απέκρουσε, αλλά εκεί που πήγε η μπάλα ήταν μόνος του ο Ντάουντα που σε κενή ουσιαστικά εστία έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ που δέχτηκε ο ΟΦΗ βγήκε μπροστά και με τον Ουές να δημιουργεί πολλά προβλήματα από τα δεξιά άρχισε να φτάνει με περισσότερες αξιώσεις στην εστία του Απόλλωνα. Από τον Ουές ξεκίνησε και το τέρμα της ισοφάρισης των φιλοξενούμενων στο 27', αφού από δική του σέντρα ο Στάρτζεον από κοντά με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει χωρίς όμως αποτέλεσμα και για αυτό μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο Σολίς ο οποίος ήταν μεν μέσα σε όλες τις φάσεις αλλά τα τελειώματά του δεν ήταν αυτά που έπρεπε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν περισσότερες ευκαιρίες. Ειδικά οι παίκτες του ΟΦΗ έχασαν πολλές καλές στιγμές για να πάρουν το προβάδισμα και τελικά το πλήρωσαν.

Στο 84ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σωτηρίου δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα και αυτή κατέληξε στον Ιωαννίδη που από κοντά έκανε το 2-1.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ