Υποβασταζόμενος ο Ερντογάν φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του

Petite Perle 300×250

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η εικόνα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κατεβαίνει τα σκαλιά υποβασταζόμενος μετά το τέλος συνεδρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δείχνουν τον Τούρκο πρόεδρο φανερά καταβεβλημένο, να δυσκολεύεται ακόμα και να περπατήσει, με τις φήμες που θέλουν την υγεία του να μην είναι σε καλή κατάσταση να "φουντώνουν".

Το βίντεο προέρχεται αμέσως μετά την ομιλία του σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη, όπου αποχωρώντας από την σκηνή δείχνει να κινεί τα πόδια του με δυσκολία και να κατεβαίνει τις σκάλες μόνο αφότου ο ίδιος στηρίζεται σε έναν από τους συνεργάτες του που είναι δίπλα του και στη σύζυγό του.

Αναφορές στα τουρκικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν πως ο Τούρκος πρόεδρος δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του, αφού η υγεία του αντιμετωπίζει προβλήματα, κάτι που αποτυπώνεται και στις δημόσιες εμφανίσεις του

Πλάνα από το βίντεο κυκλοφορούν στα social media, με αρκετούς χρήστες να προβληματίζονται για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από ένα περίπου χρόνο ο αυτοεξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, ο οποίος είναι γνωστός πολέμιος του καθεστώτος Ερντογάν, είχε βγάλει στη δημοσιότητα το ιατρικό ιστορικό του προέδρου.

πηγή: www.news247.gr

Οι αποκαλύψεις έκαναν λόγο για χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Ερντογάν για να του αφαιρεθεί όγκος, αλλά και για πρόβλημα επιληψίας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ