Ηράκλειο: Θλίψη για το θάνατο του Γιώργου Λιακάκη που «έσβησε» από κορωνοϊό

Petite Perle 300×250

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει χειρότερα η μέρα. Έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας ένα καλός φίλος. Ένας εξαιρετικός οικογενειάρχη, ένας καταπληκτικός επαγγελματίας ο Γιώργος Λιακάκης.

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ του Σαββάτου, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ο οπερατέρ Γιώργος Λιακάκης, σε ηλικία 43 ετών.

Ο 43χρονος Γιώργος, είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό την Δευτέρα και την περασμένη Πέμπτη εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν στην κλινική COVID.

Ο ίδιος στις 22 Φεβρουαρίου μετά την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων πήγε στα ΤΕΠ του Βενιζελείου όπου και έκανε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε θετικό.

Μάλιστα, το ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τονίζοντας πως «αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μία γρίπη βαρβάτη, αν πάλι όχι τότε κλάψτε μανούλες και βουνά το παλικάρι».

Δείτε την ανάρτησή του:

Ήρθε λοιπόν και η σειρά μου.covid19(+) στο rapid test και βουρ  Βενιζέλειο χθες όλη μέρα. Αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μια γρίπη βαρβάτη,αν πάλι όχι τότε κλάψτε μανούλες και βουνά το παλικάρι….Να προσέχετε, ο covid  είναι και φέρεται ύπουλα και γιαυτο έχει γίνει ότι έχει γίνει ένα χρόνο τώρα. Τεράστιο ευχαριστώ στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζελείου νοσοκομείου για την άψογη αντιμετώπιση της περίπτωσης μου. Μάσκα παντού αντισηπτικά με το λίτρο και όλα θα πάνε καλά. Να προσέχετε!

Ο άτυχος άνδρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Ηρακλείου ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί στην ΚΡΗΤΗ TV και στην Τηλεόραση CRETA.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι το προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει κατακλυστεί από μηνύματα που τον αποχαιρετούν. 

Ο Εκδότης Σταύρος Στρατάκης και το προσωπικό της Φωνής Μαλεβιζίου  εκφράζουν στη σύζυγο του Ειρήνη και την οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ