Ισόπαλοι χωρίς τέρματα Λαμία και ΠΑΣ Γιάννενα

Petite Perle 300×250

Σε ένα ματς δίχως έντονες συγκινήσεις, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 στο «Αθ.Διάκος», σε ένα αποτέλεσμα που δεν δυσαρέστησε ιδιαίτερα κανέναν.

Η Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0 στο «Αθανάσιος Διάκος», για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten. Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες σημαντικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ο Αραμπούλι έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία στο 66' και το 0-0 μοιάζει με ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα βάσει της εικόνας του ματς.

Η ισοπαλία δεν αφήνει ωστόσο στεναχωρημένη καμία από τις δύο ομάδες, αφού δεν αναιρεί το «καλό φεγγάρι» στο οποίο βρίσκονται. Η Λαμία έπιασε στην 11η θέση της βαθμολογίας τον ΟΦΗ με 19 βαθμούς και ο ΠΑΣ Γιάννινα στην 9η θέση τον Απόλλωνα Σμύρνης με 25 βαθμούς.

Οι Φθιώτες μάλιστα συνέχισαν την ανοδική τους πορεία με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο, έχοντας ηττηθεί μόλις μια φορά στα τελευταία εννιά -πλέον- παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι Γιαννιώτες έχουν μπροστά τους (Τετάρτη, 3/3) την πρόκληση του επαναληπτικού με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος, μέσω του οποίου μπορούν να βρεθούν στους «4» του θεσμού.

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά να μην δημιουργούν κάποια σημαντική ευκαιρία. Είναι ενδεικτικό ότι η πρώτη, αλλά ακίνδυνη, τελική προσπάθεια στο ματς έγινε από τη Λαμία και τον Αραμπούλι στο 18ο λεπτό.

Μετά το 20' το παιχνίδι «ζεστάθηκε» και στο δίλεπτο 24-26' οι ομάδες απείλησαν από μια φορά. Πρώτα οι γηπεδούχοι, με τον Ορτέγκα Μαρτίνεθ κάνει μέσα από την περιοχή το σουτ που έφυγε πάνω από την εστία και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με κοντινή κεφαλιά του Κάργα που απέκρουσε σωτήρια ο Επασί. Ο τερματοφύλακας της Λαμίας επενέβη ξανά στο 30' αποτρέπωντας με έγκυρη έξοδο τετ α τετ με τον Ελευθεριάδη.

Τα Γιάννινα είχαν στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου 45λεπτου την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να διαφοροποιήσει το 0-0 μέχρι την ανάπαυλα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η μορφή του ματς δεν άλλαξε καθόλου, αφού και πάλι δεν ερχόταν η μεγάλη φάση, με τους αντιπάλους να αλληλοεξουδετερώνονται.

Η σπουδαιότερη ευκαιρία στο ματς ήρθε για λογαριασμό της Λαμίας στο 66', όταν ο Αραμπούλι δεν μπόρεσε εξ επαφής να σκοράρει, με τον Λοντίγκιν να αποκρούει.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, η Λαμία ήταν αυτή που προσπαθούσε περισσότερο να επιτεθεί, δίχως όμως αντίκρυσμα. Ίσα-ίσα, την τελευταία ευκαιρία για γκολ την είχε ο ΠΑΣ στο 90'+1' με τον Επασί να βγαίνει εκτός περιοχής και να προλαβαίνει τον Μιλιντσιάνου, πριν αυτός βρεθεί μόνος απέναντί του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ