Lady Gaga: Βρέθηκαν τα σκυλιά της μετά την αμοιβή που προσέφερε

Τα δύο σκυλάκια της Lady Gaga που είχαν κλαπεί σε μια βίαιη επιχείρηση «απαγωγής» τους νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα στο Χόλιγουντ, κατά την οποία ο άνθρωπος που τα είχε βγάλει βόλτα δέχθηκε πυροβολισμό στο στήθος, παραδόθηκαν χθες Παρασκευή (26/2) στην αστυνομία και επεστράφησαν σε εκπροσώπους της ποπ τραγουδίστριας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η ασφαλής επιστροφή των Κότζι και Γκούσταβ ήρθε ώρες μετά την έκκληση που απηύθυνε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Λέιντι Γκάγκα για μια «πράξη καλοσύνης» για την επιστροφή τους στο σπίτι τους.

Η διάσημη τραγουδίστρια βρισκόταν στη Ρώμη για τα γυρίσματα μιας ταινίας όταν εκλάπησαν τα δυο σκυλάκια της την Τετάρτη το βράδυ.

Μια γυναίκα, την οποία οι αρχές σύμφωνα με το ΑΠΕ δεν κατονόμασαν, έφερε τα δύο σκυλάκια σε τμήμα της αστυνομίας του Λος Άντζελες σώα και αβλαβή και αυτά παραδόθηκαν σε εκπροσώπους της μουσικού, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Λος Άντζελες Μάικ Λόπες.

Δύο άνδρες που είναι ύποπτοι για την κλοπή υπό την απειλή όπλου των δύο σκυλιών από τον 30χρονο Ράιαν Φίσερ που τα βγάζει βόλτα εξακολουθούν να διαφεύγουν, πρόσθεσε ο Λόπες.

Σε μήνυμα που είχε αναρτήσει προηγουμένως στους λογαριασμούς της στα social media, Lady Gaga  δήλωνε ότι «η καρδιά της έχει ραγίσει» από την βίαιη κλοπή των δύο αγαπημένων της κατοικίδιων και προσέφερε αμοιβή ύψους 500.000 δολαρίων για να της επιστρέψουν σώα και αβλαβή τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ της.

«Οι αγαπημένοι μου σκύλοι Κότζι και Γκούσταβ αρπάχτηκαν στο Χόλιγουντ πριν από δύο νύχτες», αναφέρει στην ανάρτησή της η ποπ τραγουδίστρια, στην οποία δημοσιεύει και φωτογραφίες των σκύλων της.

«Προσεύχομαι η οικογένειά μου να είναι και πάλι όλη μαζί με μια πράξη καλοσύνης», σημειώνει.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν η γυναίκα που παρέδωσε τους δύο σκύλους στην αστυνομία χθες θα πάρει την αμοιβή αυτή.

Ο Φίσερ, ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τη φροντίδα των σκύλων, τα είχε βγάλει βόλτα το βράδυ της Τετάρτης, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα τους και δύο άνδρες απαίτησαν να τους δώσει τους σκύλους, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο Φίσερ δέχθηκε έναν πυροβολισμό από τους επιτιθέμενους, οι οποίοι διέφυγαν με τα δύο σκυλάκια. Ένα τρίτο το έσκασε και βρέθηκε αργότερα από την αστυνομία.

Η τραγουδίστρια εξήρε τον Φίσερ, λέγοντας ότι έθεσε σε κίνδυνο «την ζωή του παλεύοντας για την οικογένειά μας» και πρόσθεσε:

«Θα είσαι για πάντα ένας ήρωας».

Ο Φίσερ αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, δήλωσε χθες η οικογένειά του στο TMZ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ