Με γκολάρα του Conraad ξανά πρώτος ο Εργοτέλης 1-0 τον Απόλλωνα Λαρ.

Petite Perle 300×250

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδεικνύεται ο Εργοτέλης, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στο…ρουθούνι,των λεγόμενων φαβορί της κατηγορίας.

Με γκολάρα του Ολλανδού Conraad, με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά μετά από σέντρα μισό-γκολ του Ποζατζίδη, καθάρισε και τον Απόλλωνα Λάρισας και συνεχίζει ακάθεκτος στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκ 2, ρίχνοντας από την πρώτη θέση τον Ιωνικό, ο οποίος για μερικές ώρες είχε πάρει τα σκήπτρα από τον Εργοτέλη, μετά το μεγάλο διπλό που έκανε στα Χανιά (0-1).

Τώρα Εργοτέλης και Ιωνικός, θα λύσουν τις διαφορές τους την Τετάρτη, στη Νίκαια, σε ένα μεγάλο ντέρμπι πρωτοπόρων.

Ο Εργοτέλης "βασανίστηκε" απο τον καλοστημένο Απόλλωνα Λάρισας του Κώστα Φραντζέσκου στο Παγκρήτιο στάδιο.

Ακόμα και όταν η ομάδα της Λάρισας, έμεινε με δέκα παίκτες στο 36' με δεύτερη κιτρινη κάρτα του Μπάλλα, μετά απο σκληρό φάουλ στον Appi, η διπλή ζώνη άμυνας, έβαλε σε πρόβλημα τον Εργοτέλη, ο οποίος είχε δυσκολία στο να τη διασπάσει και να φτάσει στο γκόλ.

Χρειάστηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης, να εξαντλήσει τα επιθετικά του όπλα στο δεύτερο ημίχρονο, βάζοντας στο παιχνίδι Μπουρσέλη, Μπουτσάκη, Κοκκίνη.

Απο τα πόδια του τελευταίου ξεκίνησε το μοναδικό γκολ που έκρινε το παιχνίδι στο 76'.

Ο Κοκκίνης, έβγαλε ωραία αριστερά στον "φρέσκο" Ποζατζίδη (και αυτός αλλαγή του β' μέρους ) και εκείνος με μια ιδανική σέντρα, έστειλε την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Conraad, ο οποίος με έξοχη γυριστή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση.

Ενα πολύ ωραίο γκολ, σε δημιουργία και εκτέλεση, μια υπέροχη επιθετική "συνεργασία" των παικτών του Εργοτέλη, που απέφερε αποτέλεσμα.

Αυτό το γκολ, ήταν αρκετό για τον Εργοτέλη, να πανηγύρίσει ένα ακόμη τρίποντο και να δείξει στους επίδοξους "μνηστήρες" του τίτλου και της ανόδου, ότι όποιος …ξεγράψει τον Εργοτέλη, θα κάνει μεγάλο λάθος.

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθηνών) , Πλακάς (Δυτ. Αττικής)

4ος: Κόκκορης (Αρκαδίας)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (72' Σερβιλάκης) , Κατσούρι Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος (72' Κοκκίνης), Τσέλιος, Appi (Μπουτσάκης 56') Κωστανάσιος (Μπουρσέλης 56'), Μανουσάκης, Conraad (Πατρινός 84')

Αναπληρωματικοί: Τζελέπης, Neral, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Αλεξάκης, Ποζατζίδης, Πατρινός, Σαρρής

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φραντζέσκος): Άστρας, Γκόλιας, Καμπέρης, Μόρας, Σκούπρα, Λύταινας (Γκουντρουμπής 77') Μπάλλας, Γιάκος (Καρίκι 46') Νύκταρης (Μπαλογιάννης 68'), Ομπράντοβιτς (Μπάμπης 41') Σέχου (Αθανασιάδης 68')

Αναπληρωματικοί: Γκέκας, Καρίκι, Μπαλογιάννης, Μπάμπης, Ντα Καπο, Λουκάς, Αθανασιάδης, Γκουντρουμπής, Τασιούλης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ