Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι στην Λεωφόρο με το τελικό 1-1

Iσόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ με τον Άρη να είναι ο μεγάλος κερδισμένος από το χ των δύο ομάδων. Τόσο οι πράσινοι όσο και οι φιλοξενούμενοι ήθελαν το τρίποντο αλλά αυτό δεν ήρθε με αποτέλεσμα να μείνουν και άλλο πίσω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το τριφύλλι προηγήθηκε εκμεταλλευόμενος ένα στημένο και ένα εξαιρετικό τελείωμα του Βέλεθ ενώ η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάριση μετά από ένα διπλό λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού και δύσκολο πλασέ του Λιβάι Γκαρσία.

Ο Λάζλο Μπόλονι από την πλευρά του επέλεξε να πάει με πλάνο αλά… Ολυμπιακός και να χρησιμοποιήσει στο κέντρο τους Νιάς – Αλεξανδρόπουλο και Μαουρίσιο και να αφήσει στον πάγκο τον Βιγιαφάνες. Επίσης χρησιμοποίησε αριστερά τον Καμπετσή διατηρώντας τον στο αρχικό σχήμα μαζί με τους Ενγκμπακοτό και Ιωαννίδη.

Από την άλλη ο Χιμένεθ που δεν είχε στη διάθεση του τον Μιτάι που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ και δοκίμασε και την Κυριακή πριν το ματς έβαλε στο κέντρο την τριάδα των Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλου και μπροστά τους Τάνκοβιτς, Γκαρσία και Ανσαριφάρντ.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν με αποτέλεσμα να έχουμε ένα κακό παιχνίδι, με λάθη, μονομαχίες αλλά ελάχιστες τελικές. Είναι χαρακτηριστικό πως έγιναν μόλις τέσσερις τελικές εξ αυτών οι δύο στην εστία. Από μία για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Oι ενδεκάδες :

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό, Πούγγουρας, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Καμπετσής, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης. 

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Γκαρσία, Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ