Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα στο Ν.Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Αρκετές αναμένεται να είναι από αύριο και καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 1 Μαρτίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου:  Στα Δειλινά, τμηματικά, στις οδούς Ολυμπιονικών από την οδό Αλεξανδρουπόλεως μέχρι την οδό Βορείου Ηπείρου, Λευκωσίας και Αλεξανδουπόλεως από την οδό Παύλου Μελά μέχρι την οδό Ολυμπιονικών, Κατεχάκη Ρούβα και Τσόντου Βάρδα από την οδό Λευκωσίας μέχρι την οδό Αλεξανδρουπόλεως.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην οδό Χριστομχάλη Ξυλούρη από την οδό Ασιτών μέχρι την οδό Μεσσαράς και στις οδούς Εκάβης και Καμπέλη Αθ.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, τμηματικά στις περιοχές του ξενοδοχείου Katrin και της διασταύρωσης προς την επιχ.Έβερεστ.

Από τις 9 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στον Πόρο στις οδούς Ποσειδώνος από την οδό Οδυσσέως έως την οδό Μετεώρων και στις οδούς Ζάκρου και Σπανάκη.

Από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στις Μεσαμπελιές στην οδό Αγ.Στεφάνου μετά παρόδων.

Από τις 11.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στον Αγ.Ιωάννη, στην περιοχή του Παγκρήτιου εκπαιδευτηρίου και στην οδούς Πανδάραιω από την οδό Αλκυώνης μέχρι το γήπεδο της Μινωικής μετά παρόδων και στις οδούς Υπερίωνος, Λυκομίδη, Αμφιτρίωνος και Αλκυώνης.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στη Φιλοθέη, στις οδούς Γρανικού, Πόντου και Γοργολαϊνη.

Τρίτη 2 Μαρτίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στην περιοχή του ξενοδοχείου Αθηνά Παλλάς και στους οικισμούς Θησέα και ΑΤΕ.

Δήμος Ηρακλείου: Γενικά στο χωριό Βούτες.(τμηματικά από την είσοδο του χωριού μέχρι την έξοδο).

Από τις 8  έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο δρόμο προς Κρουσσώνα, στις περιοχές Μπιμπίκι μετόχι, πτηνοτροφείου Φσσουλάκη, των επιχειρήσεων Χαλκιαδάκη, Γαβριλάκη, Μαρυαγάκηκαι Σηφάκη.Στις περιοχές Καβροχώρι, Άνω και Κάτω Καλέσα.Στο Μεσογεικό κέντρο Αιμοκάθαρσης και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Γενικά στο χωριό Πετροκέφαλο.

Τετάρτη 3 Μαρτίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα Καπαριανά στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων Τσαγκαράκη και στην περιοχή της Ενώσης.Στις Μοίρες, από την είσοδο των Μοιρών έως τη διασταύρωση της Γαλλιάς.Επίσης στην κεντρική πλατεία των Μοιρών έως την τράπεζα EUROBANK, και στις περιοχές του Ι.Ν.Αγ.Νεκταρίου, του Αστυνομικού τμήματος, του ΟΤΕ, του Δημοτικού καταστήματος, των Δημοτικών Σφαγείων και της τράπεζας Πειραιώς.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Βαγιωνιά του Δ.Γόρτυνας, στην περιοχή του αρδευτικού Νεονάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στην περιοχή της Ένωσης Γεωργικού Συν/σμού Μεσσαράς.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Πέρι, Αληθινή και στις περιοχές των αρδευτικών Πετράκη, Κοκαράκη, θερμοκ.Κουλεντάκη, χοιροστασίου Νικολαντωνάκη, ελαιουργείου Μπαμπιωνιτάκη, λατομείου ΞΕΚΤΕ, αρδευτικών Κουτσάκη, Κατσιφαράκη, Συνοδινού και Τζανάκη.

-Στο χωριό Καπαριανά ,στην περιοχή του ελαιουργείου της Ένωσης,του αρδευτικού Ζαχαριουδάκη και στην περιοχή της επιχείρησης Σταματάκη.

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στην περιοχή του ελαιουργέιου Λεονταράκη.

Από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες στην περιοχή καλό νερό και της οικίας Αρμουτάκη Αναστ.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Λούκια, στην περιοχή των αρδευτικών Ραμουτσάκη και Ορφανάκη.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στον οικισμό Αγ.Ιωάννης, στην περιοχή του αρδευτικού Χατζηδάκη.

Πέμπτη 4 Μαρτίου:

Από τις 7.30 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Χουδέτσι, στην περιοχή της εισόδου του χωριού από τα Πεζά και στην περιοχή του δημοτικού σχολείου και του φωτοβολταϊκού Νικολιδάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Αρκαλοχώρι, στην περιοχή του νέου δημοτικού καταστήματος Μινώα Πεδιάδος και του 2ου Δημοτικού σχολείου Αρκαλοχωρίου.

Στο Αρκαλοχώρι, στην περιοχή πίσω από το s.m.INKA και της οικίας Γαβριλάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Αρκαλοχώρι, στις περιοχές των επιχειρήσεων σκυροδέματος και ελαιουργείου Κεγκέρογλου, στις εγκαταστάσεις του σταδίου Αρκαλοχωρίου και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο Χουδέτσι, στην περιοχή του φωτοβολταϊκού πάρκου Χονδράκη.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο στο χωριό Ρουσοχώρια στην περιοχή του αρδευτικού Πηγάκη και Καλογεράκη.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Θραψανό, στην περιοχή του φαρμακείου Θραψανού και του κρεοπωλείου Αγγελάκη.

Παρασκευή 5 Μαρτίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Βιάννου: Γενικά στο χωριό Αμιρά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ