Στο Αυτόφωρο οι συλληφθέντες για την επίθεση στο γραφείο του Λ. Αυγενάκη

Petite Perle 300×250

Ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας στο Ηράκλειο οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση της επίθεσης στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και για αδικήματα του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες εξακολουθούν να κρατούνται και τη Δευτέρα αναμένεται να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για έναν καθηγητή και έναν διδακτορικό φοιτητή, οι οποίοι λίγες ώρες μετά τη σύλληψή τους είχαν αρνηθεί τη σήμανση εμμένοντας στην αθωότητά τους.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο φέρεται να υποστηρίζει ότι τη χρονική στιγμή της επίθεσης στο γραφείο του υφυπουργού ο ίδιος ήταν στο σπίτι του και εργαζόταν διαδικτυακά, αποστέλλοντας e-mail για τη δουλειά του.

Από την πλευρά της αστυνομίας υποστηρίζεται ότι πέρα από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους υπάρχουν επιπλέον ευρήματα που ταυτοποιούν τους δύο συλληφθέντες με την επίθεση.

Πηγή: cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ