Ανέστης Κιούλπαλης : Αναπάντεχος ο θάνατος του Γιώργου Λιακάκη

Petite Perle 300×250

Για τον θάνατο του οπερατέρ Γιώργου Λιακάκη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, μίλησε στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA ο διευθυντής της Μονάδας εντατικής Θεραπείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Ανέστης Κιούλπαλης.

«Ο θάνατος ήταν αναπάντεχος. Η νόσος εξελίχθηκε γρήγορα και απότομα. Είχε επιβαρυμένη υγεία. Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε και κατέληξε από επιπλοκές της νόσου. Το στοιχείο αυτό πρέπει να μας ανησυχήσει όλους. Ο κορωνοϊός δεν χτυπάει μόνο ηλικιωμένους αλλά και νέους ανθρώπους», δήλωσε ο κ. Κιούλπαλης.

Αναφερόμενος στο μεταλλαγμένο βρετανικό στέλεχος του κορωνοϊού που, κατά βάση, καταγράφεται στην Κρήτη τόνισε πως «η βρετανική μετάλλαξη είναι μεταδοτικότερη αλλά τα συμπτώματα στην εκδήλωση της νόσου δεν αλλάζουν».

Ο διευθυντής της Μονάδας εντατικής Θεραπείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο απηύθυνε έκκληση για την τήρηση των μέτρων τονίζοντας πως «η επιδημία είναι εδώ και σε ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα εξελίσσεται με βαριά συμπτώματα. Η λύση είναι η τήρηση των μέτρων σε καθημερινή βάση».

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ