Αρ. Πελώνη: Ο Κουφοντίνας εκβιάζει με την απεργία πείνας – Πυρά για τη στάση του Α. Τσίπρα

Petite Perle 300×250

Καθήκοντα εκπροσώπου της κυβέρνησης ανέλαβε η πρώην αναπληρώτρια Αριστοτελία Πελώνη μετά την παραίτηση για οικογενειακούς λόγους του Χρήστου Ταραντίλη.

Στη συμπλήρωση ενός έτους από την εμφάνιση του πρώτου  κρούσματος κορονοϊού στη χώρα μας αναφέρθηκε στην τοποθέτησή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κάνοντας μια αναδρομή σε όσα έπραξε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας όλο αυτό το διάστημα. Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ακόμα ότι η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για πιστοποιητικό εμβολιασμού βρίσκει μεγάλη αποδοχή στην Ευρώπη.

Η κ. Πελώνη τόνισε ότι τα καταφέραμε καλύτερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και ότι προτάξαμε την ανθρώπινη υγεία. Επίσης, αναφέρθηκε σε όσα έγιναν για την ενίσχυση του ΕΣΥ αλλά και τη στήριξη της οικονομίας.

Έκανε λόγο για νέα έξαρση του ιού λέγοντας ότι υπάρχει αυξητική τάση σε 56 από τις 76 περιφερειακές ενότητες της χώρας και πίεση στο σύστημα υγείας και ιδιαίτερα στην Αττική.

Η επιδημιολογική κατάσταση σήμερα απαιτεί αυξημένη προσοχή είπε κι εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα θα χτίσουμε το πρώτο τείχος ανοσίας.

Κλείνοντας την τοποθέτηση της αναφέρθηκε στο θέμα της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα είναι μια αστική δημοκρατία και δεν θα γίνει εκβιαζόμενη πολιτεία. Τόνισε ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας εκβιάζει με την απεργία πείνας ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά του κ. Τσίπρα κάνοντας λόγο για αυτόκλητο συνήγορο του πολυισοβίτη ο οποίος ζητά από την κυβέρνηση να παραβιάσει την έννομη τάξη.

Πηγή: ertnews.gr

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ