Μαλεβίζι: Ξεκίνησε η ανάπλαση στην πλατεία Ροδιάς

Εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος του έργου «Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και ανάπλαση πλατείας Ροδιάς», ξεκινώντας τις απαιτούμενες εργασίες για την υλοποίησή του. Ο προϋπολογισμός μελέτης του έργου ανέρχεται στο ποσό 950.000,00€, από τα οποία 357.800,00€ προέρχονται από επιχορήγηση του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ και το υπόλοιπο ποσό των 592.000,00€ προϋπολογίστηκε από τα ίδια έσοδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Στο πλαίσιο έναρξης των εργασιών του έργου βρέθηκαν στη Ροδιά ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πετούσης, ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Φασουλάκης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ρεράκης και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης.

Σήμερα στο χώρο υπάρχει μια διαμόρφωση πλατείας η οποία θα καθαιρεθεί προκειμένου να κατασκευαστεί η αίθουσα και στη συνέχεια, σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου, θα προχωρήσει η κατασκευή της πλατείας, καθώς και η διαμόρφωση του χώρου απέναντι από αυτή. Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων θα κατασκευαστεί στο χώρο που βρίσκεται σήμερα η πλατεία της Ροδιάς. Στο πλαίσιο του έργου προβλέπονται οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, καθώς και εργασίες πρασίνου, σύμφωνα με ειδικό σχέδιο φύτευσης. Το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου είναι 18 μήνες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ