Σε καραντίνα μπαίνει τμήμα της Γ’ Τάξης του Γυμνασίου Γαζίου- Εντοπίστηκε θετικός στον covid-19 μαθητής- Σε προληπτική καραντίνα και καθηγητές

Τελευταία Ενημέρωση:

Το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε μαθητής της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Γαζίου και σε προληπτική καραντίνα 14 ημερών μπαίνει από σήμερα Δευτέρα 1 Μαρτίου και για δυο εβδομάδες το τμήμα Γ 7 του σχολείου,  κατόπιν απόφασης του διευθυντή  Δημόσιας Υγείας Μανώλη Λουμπούνη.

Σε καραντίνα μπαίνουν επίσης και τρεις καθηγητές, σύμφωνα με τον διευθυντή του Γυμνασίου Αντώνη Χναράκη.

Ο μαθητής σύμφωνα με τον κ. Χναράκη την προηγούμενη Παρασκευή δεν ήταν στο σχολείο, και πήγε σήμερα όπου και εμφάνισε αδιαθεσία.

Στο σχολείο έμεινε μόνο την πρώτη ώρα, σύμφωνα με τον ίδιο.

Το rapid τεστ που έκανε βγήκε θετικό και αποφασίστηκε να κλείσει το τμήμα και να σταματήσει η δια ζώσης διδασκαλία.

Για το  θέμα έχει ενημερωθεί και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που αναμένει αναλυτικά τα στοιχεία για να προχωρήσει και στην επίσημη ανακοίνωση.   

Η είδηση του θετικού κρούσματος έφερε μεγάλη αναστάτωση στο σχολείο με τους γονείς να εκφράζουν τις ανησυχίες τους καθώς το σχολείο φιλοξενεί 650 μαθητές. Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο Δήμος.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...