Σε κλίμα έντασης η δίκη για το αιματηρό επεισόδιο στο Μπαλί

Petite Perle 300×250

Συγγενείς του θύματος και του κατηγορούμενου "πιάστηκαν στα χέρια" με την αστυνομία να επεμβαίνει και να τους χωρίζει.

Σε κλίμα έντασης διεξάγεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας ενός 49χρονου άντρα στο Μπαλί Ρεθύμνου το 2019, με κατηγορούμενο έναν 47χρονο σήμερα κτηνοτρόφο.

Η δίκη, όπως αναφέρουν τα Χανιώτικα Νέα, διακόπηκε ενώ κατέθετε η σύζυγος του θύματος  καθώς αρχικά  επικράτησε ένταση με λεκτική αντιπαράθεση με τους συγγενείς του κατηγορούμενου ενώ στην συνέχεια συγγενείς του θύματος και του κατηγορούμενου "πιάστηκαν στα χέρια" με την αστυνομία να επεμβαίνει και να τους χωρίζει.

Η πρόεδρος ζήτησε να αδειάσει η αίθουσα για να ξεκινήσει και πάλι η διαδικασία, να μην είναι παρών κανένας από τους συγγενείς και να καλούνται μόνο οι μάρτυρες εντός της αίθουσας για να καταθέσουν, κάτι το οποίο και έγινε.
Η αστυνομία άδειασε το χώρο του ακροατηρίου ωστόσο η ένταση στην συνέχεια μεταφέρθηκε εκτός της αίθουσας. Από νωρίς το πρωί στα δικαστήρια  βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε με την κατάθεση του αδελφού του θύματος ενώ συνολικά θα καταθέσουν 25 μάρτυρες.

Το περιστατικό είχε συμβεί τον Νοέμβριο του 2019,  όταν το θύμα είχε πάει για κυνήγι μαζί με τρεις φίλους στο Μπαλί, όπου και δέχτηκε πυρά, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ