Σε προληπτική καραντίνα τρεις μαθητές στα δημοτικά στο Πολύδροσο Γαζίου

Τελευταία Ενημέρωση:

Νοσούν με κορωνοϊό συγγενικά πρόσωπα και όχι τα ίδια τα παιδιά

Σε προληπτική καραντίνα έχουν τεθεί τρεις μαθητές που φοιτούν στο 2ο και 3ο δημοτικό σχολείο στο Πολύδροσο, στο Γάζι.

Οι τρεις μαθητές- εξ αυτών τα δυο αδέρφια- είναι στενές επαφές συγγενικών προσώπων και σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ ορίζεται καραντίνα 14 ημέρων, ενώ τα τμήματα συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους αφού δεν νοσούν τα ίδια τα παιδιά.

Το σχολείο  ενημέρωσαν οι γονείς για τα παιδιά τους ενώ ενημέρωση έγινε στο σχολείο και από την Πολιτική Προστασία, σύμφωνα με την διευθύντρια του 2ου δημοτικού σχολείου, Εύα Λειτουργάκη.

Η  ίδια με νεότερη ανακοίνωσή της, υπενθυμίζει στους γονείς τη διαδικασία που πρέπει αυστηρά να τηρείται σε αυτές τις περιπτώσεις:

«Σας ενημερώνω ότι εάν κάποιος από την οικογένεια μαθητή μας (πατέρας, μητέρα κλπ) διαπιστωθεί θετικός στον covid-9 θα πρέπει το παιδί να μείνει καραντίνα 14 ημέρες στο σπίτι. Επιστρέφει μετά κανονικά στο σχολείο. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε σχετικά. Αυτά μετά από οδηγίες του ΕΟΔΥ και του ιατρού κ. Λουμπούνη, Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης».

Υπενθυμίζεται ότι στα συγκεκριμένα σχολεία φοιτούν περίπου 400 μαθητές.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...