Μωρό έπεσε από τον 12ο όροφο και σώθηκε με τη βοήθεια ενός ήρωα (video)

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα κοριτσάκι δύο ετών ξέφυγε από την… εποπτεία των γονιών του και βρέθηκε να αιωρείται στο κενό από τον δωδέκατο όροφο στο Ανόι του Βιετνάμ.

Παρά την προσπάθεια της μικρής να συγκρατηθεί, δεν τα κατάφερε κι άρχισε να πέφτει στο… χάος. Τα ουρλιαχτά των ανθρώπων που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα προμήνυαν αυτό που φάνταζε μοιραίο.

Όμως η μικρή αποδείχτηκε εφτάψυχη, με τη βοήθεια της τύχης και ενός ήρωα. Ένας περαστικός είχε την ψυχραιμία να σκαρφαλώσει σε μια τέντα στον πρώτο όροφο και να περιμένει εκεί την πτώση του μωρού. Εκεινο έπεσε στα μαλακά της τέντας κάνοντας αναπήδηση και ο περαστικός τη συγκράτησε κοντά του εμποδίζοντας την πτώση της στο κράσπεδο.

«Δεν είμαι ήρωας, έκανα ό,τι θα έκανε ο καθένας σκεφτόμενος πως θα μπορούσε το δικό μου παιδί να ήταν στη θέση της μικρής», τόνισε.

Το κοριτσάκι νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους, καθώς δεν έφερε σοβαρά τραύματα και μάλιστα θα επιστρέψει άμεσα στο σπίτι και τους δικούς της, σώο και αβλαβές σαν από θαύμα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...