Ο διευθυντής της Φένλο ανακοίνωσε την τιμή πώλησης του Γιακουμάκη

Petite Perle 300×250

Στην πιθανότατη αποχώρηση του Γιώργου Γιακουμάκη το καλοκαίρι και το ποσό που ελπίζει ότι θ' αποκομίσει από τη μεταγραφή του η Φένλο αναφέρθηκε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου.

Με την ιδέα ότι δεν πρόκειται ο Γιώργος Γιακουμάκης να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι φορώντας τη φανέλα της έχει συμφιλιωθεί η Φένλο. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «voetbalprimeur», ο αθλητικός διευθυντής, Σταν Βαξλ προανήγγειλε την αποχώρηση του Έλληνα επιθετικού και όρισε το ποσό που ελπίζεται ν' αποκομίσει ο σύλλογος από την παραχώρησή του.

«Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Γιακουμάκης μας είπε πως ήθελε να μείνει στη Φένλο γιατί περιμένει πως θα έχει περισσότερες επιλογές το καλοκαίρι», ανέφερε αρχικά ο Βαξλ. Και συνέχισε λέγοντας:

«Προτιμά τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικά χώρες, αλλά την ίδια στιγμή απολαμβάνει την παρουσία του στην Eredivisie. Μπορεί να αγωνιστεί σε τοπ ομάδα εδώ. Αν εργαζόμουν στην PSV, θα τολμούσα να τον πάρω. Νομίζω πως τα 5 εκατομμύρια ευρώ είναι μία καλή τιμή. Αν ολοκληρώσει τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ της Eredivisie, σίγουρα θα "πιάσουμε" αυτή την τιμή».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ