Πρόγραμμα “Χρυσή βίζα”: Πρώτη επιλογή των Βρετανών πολιτών η Ελλάδα

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη επιλογή των Βρετανών πολιτών που επιθυμούν να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα “Χρυσή Βίζα”, όπως προκύπτει από στοιχεία πρόσφατης έρευνας της βρετανικής εταιρείας μετανάστευσης, Astons.

Συγκεκριμένα, το ελληνικό πρόγραμμα χορήγησης αδειών παραμονής συγκεντρώνει την προτίμηση του 19% των Βρετανών υποψηφίων επενδυτών, ενώ στη δεύτερη θέση, με ποσοστό 11%, έρχεται η Αντίγκουα και Μπαραμπούντα, με την πρώτη τριάδα να συμπληρώνει η Ισπανία.


Η επιλογή της Ελλάδας αποτελεί μια “φυσιολογική επιλογή” όπως τονίζει η Astons.

“Η Ελλάδα προσφέρει ένα πολύ πιο ευνοϊκό κλίμα και σαφώς πιο προσιτό κόστος απόκτησης κατοικίας συγκριτικά με τη Μεγάλη Βρετανία. Επιπλέον η άδεια παραμονής είναι εξίσου οικονομική, καθώς το ελάχιστο ύψος της επένδυσης δεν ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ, με την όλη διαδικασία να μην απαιτεί περισσότερο από 2 μήνες”, σημειώνει χαρακτηριστικά η Astons.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...