Στη Σουηδία γράφουν ότι ο Μάρκους Μπεργκ συμφώνησε να επιστρέψει στην Γκέτεμποργκ

Petite Perle 300×250

Στην Σουηδία και την ομάδα που τον ανέδειξε θα επιστρέψει το καλοκαίρι ο Μάρκους Μπεργκ, όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Σκανδιναβία, με την εφημερίδα «Aftonbladet» μάλιστα να τονίζει ότι ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της Γκέτεμποργκ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Σουηδία, ο 34χρονος επιθετικός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη Ρωσία με τα χρώματα της Κράσνονταρ, συμφώνησε με τους ανθρώπους της Γκέτεμποργκ, προκειμένου το καλοκαίρι να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Οι δύο πλευρές είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Μπεργκ ήθελε να μείνει έναν ακόμα χρόνο στο εξωτερικό. Το προηγούμενο διάστημα η Γκέτεμποργκ πλησίασε ξανά τον έμπειρο επιθετικό και κατάφερε να τον πείσει να πει το «ναι».

Ο Μπεργκ, ο οποίος φέτος έχει 13 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα της Κράσνονταρ, θα βρει στην Γκέτεμποργκ τον Γιάννη Ανέστη, αλλά και τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ, Πόντους Βέρνμπλουμ.

Μαζί με τον πρώην επιθετικό του Τριφυλλιού θα επιστρέψει στη σουηδική ομάδα και ο 35χρονος αριστερός μπακ της Γκλάντμπαχκ, Όσκαρ Βεντ. Όπως και ο Μπεργκ, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και θα γυρίσει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

πηγή: www.in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ