Λαχτάρησε μητέρα οδηγός έξω από το Δημοτικό του Πολύδροσου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Εξαιτίας τροχαίου με υλικές ζημιές που έγινε χθες την ώρα που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο

Το συγκεκριμένο τροχαίο που έγινε χθες, έξω από το δημοτικό σχολείο στο Πολύδροσο ευτυχώς δεν τραυμάτισε σοβαρά μια μητέρα και το ανήλικο τέκνο της, την ώρα που το πήγαινε στο σχολείο.

Όμως προκάλεσε γενικότερη ανησυχία στην περιοχή ιδιαίτερα κάτω από τις συνθήκες που έγινε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η νεαρή γυναίκα μετέβαινε με το όχημά της χθες στο σχολείο για να αφήσει το παιδί της.

Σταμάτησε εκεί που είχε το stop για να ελέγξει το δρόμο.

Ξεκίνησε προσεκτικά όμως εκείνη την ώρα ερχόταν ένα άλλο όχημα που έτρεχε με ταχύτητα περίπου 70 χιλιόμετρων, σύμφωνα με την μαρτυρία, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν και να προκληθούν υλικές ζημιές.

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο δρόμο υπάρχει όριο ταχύτητας γιατί λειτουργεί το σχολείο και προστατευτικά σαμαράκια για να μειώνεται η ταχύτητα των διερχόμενων οδηγών.

Όπως ήταν λογικό επικράτησε αναστάτωση ενώ κλήθηκε και η αστυνομία, όπου έγινε καταγραφή του συμβάντος.

Πολλές φορές οι κάτοικοι στο Πολύδροσο και δεκάδες διερχόμενοι οδηγοί που καθημερινά χρησιμοποιούν το δρόμο για να πάνε τα παιδιά τους στα σχολεία αναφέρουν περιστατικά μα την παραβίαση των ορίων ταχύτητας, της μονοδρόμησης αλλά και του Stop και μακαρίζουν την τύχη τους που δεν έχει συμβεί το μοιραίο.

Ενώ η ευθεία του Πολύδροσου χρησιμοποιείται και για κόντρες.

*Φωτογραφία αρχείου

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...