Βανδαλισμοί και σβηστά τα φώτα στην πλατεία του Γαζίου

Τελευταία Ενημέρωση:

Με το φως του…. φεγγαριού φωτίζεται η κεντρική πλατεία του Γαζίου τους τελευταίους μήνες φέρνοντας στα όρια τους, τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, τους καταστηματάρχες, αλλά και τους δεκάδες χρήστες της πλατείας.

Τα φώτα μια ανάβουν και μια δεν ανάβουν, το αυτόματο σύστημα δεν λειτουργεί πάντα και πρέπει να επέμβει ο ηλεκτρολόγος για να αποκατασταθεί η ζημιά η οποία όμως επανέρχεται μερικά 24ωρα μετά για να ξεκινήσει η ίδια χειροκίνητη διαδικασία και η ίδια περιπέτεια.

Τα πρώτα προβλήματα στον πίνακα παρουσιάστηκαν πριν ένα χρόνο και μέχρι σήμερα γίνονται επιδιορθώσεις.

Την οριστική λύση θα δώσει το νέο πίλαρ το οποίο έφτασε στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου και κοστίζει περίπου 2000 ευρώ σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Πετούση.

Η όλη κατάσταση που έχει προκληθεί στην πλατεία έχει προβληματίσει τους κατοίκους ενώ σημειώνονται και βανδαλισμοί τόσο στην δημόσια περιουσία όσο και στην ιδιωτική.

Άγνωστοι έσκισαν τις τέντες του καφέ που είναι το κέντρο της πλατείας ενώ τις φθορές δεν γλυτώνουν ούτε τα γράμματα του Δήμου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...