Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος για ΟΦΗ: Έχασε 2-3 και από τη Λάρισα!

Petite Perle 300×250

Ο ΟΦΗ σε ματς ροντέο, με αποβολές, πέναλτι και ένταση, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Λάρισα στο "Γεντί Κουλέ" γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 βάζοντας ακόμα σε πιο δύσκολη θέση την ομάδα για τα πλέι άουτ

Ο Γιώργος Σίμος επέλεξε να διατηρήσει το 4-3-3 και στο παιχνίδι με την Λάρισα κάνοντας μόλις μια αλλαγή σε σχέση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Πιο συγκεκριμένα ο Σωτηρίου βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια με τους Διαμαντή, Γιαννούλη να είναι στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα μπακ βρισκόταν οι Ουές, Κοροβέσης. Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν και Στάικος, ενώ την τριάδα στην επίθεση βρισκόταν οι Σαρδινέρο, Στάρτζεον και Γρίβας.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, αφού μόλις στο 3′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ντε Γκούζμαν πάσαρε μέσα στην περιοχή στον Στάικο, εκείνος σούταρε και μετά από κόντρα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Σίμου, οι οποίοι μέχρι το 20′ είχε ,καταφέρει να απειλήσει με Σαρδινέρο, Γρίβα και Ντε Γκούζμαν, χωρίς ωστόσο οι φάσεις αυτές να γίνουν γκολ.

Μάλιστα αντί να "καθαρίσει" το παιχνίδι, είδε την Λάρισα να ισοφαρίζει από το πουθενά, όταν ο Σωτηρίου έκανε λάθος έξοδο και ο Κουτσιαύτης υπέδειξε πέναλτι σε μια αμφισβητούμενη φάση. Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Νάγκι, ενώ και η Λάρισα πήρε μέτρα στο γήπεδο χωρίς την μεγάλη φάση.

Τα… αίματα άναψαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Ντουρμισάι βγήκε απέναντι από τον Σωτηρίου, όμως η προσπάθεια σταμάτησε για οφσαιντ με τον Κούγια να γίνεται έξαλλος και να κάνει επίθεση στον τέταρτο, ενώ παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Τσινό. Ο Έλληνας διαιτητής τον απέβαλε, ωστόσο η ένταση δεν σταμάτησε εκεί, αφού και στις εξέδρες ο πρόεδρος των βυσσινί ήταν προκλητικός με αποτέλεσμα να χρειαστούν οι πιο ψύχραιμοι για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκα καλά στο παιχνίδι και η Λάρισα πήγε να το εκμεταλλευτεί χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία στο 53′ όταν ο Χατίρα σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Σωτηρίου.

Η κακή αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαζε και η Λάρισα κατάφερε να φέρει… τούμπα το σκορ, όταν ο Ακούνια μετά από αντεπίθεση βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-1.

Ο ΟΦΗ έψαχνε αντίδραση και η αλλαγή του Σίμου να περάσει στο ματς τον Σολίς βγήκε, αφού ο Αργεντίνος κέρδισε πέναλτι στο 72′. Ο Ντε Γκούζμαν εκτέλεσε ο Νάγκι έδιωξε, όμως ο Κουτσαύτης έδωσε επανάληψη. Στην δεύτερη εκτέλεση ο Ολλανδός ευστόχησε και έκανε το 2-2.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σολίς στην κόντρα επίθεση έχασε μοναδική ευκαιρία για το 3-2, όταν στην κόντρα επίθεση βρέθηκε μέσα στην περιοχή, όμως ο Νάγκι έδιωξε το πλασέ του σε κόρνερ.

Ο Αργεντίνος πάνω που τα έκανε τρομερή παιχνίδι σε μια αψυχολόγητη ενέργεια χτύπησε τον αντίπαλο του εκτός φάσης με αποτέλεσμα ο Κουτσιαύτης να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη.

Από εκεί και μετά ο Σίμος άλλαξε την ομάδα με τριπλή αλλαγή, ωστόσο δεν μπόρεσε να βγάλει κάτι στην αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα η Λάρισα να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να σκοράρει και τρίτο γκολ με τον Ντουρμισάι.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος ο ΟΦΗ γνώρισε μια ακόμα ήττα και η αγωνιστική του κατρακύλα συνεχίζεται χωρίς σταματημό…

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης(Λυμπεράκης) , Γιαννούλης, Διαμαντής, Ουές, Στάρτζεον(Μαρινάκης), Ντε Γκούζμαν, Μεγιάδο, Στάικος, Σαρδινέρο(Καστάνιος), Γρίβας(68′ Σολίς)

ΑΕΛ: Νάγκι, Μαξιμένκο, Ζίζιτς, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα(Μιλοσάβλιεβιτς) , Νικολιάς, Ακούνια, Πινακάς, Ντουρμισάι

grandsport.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ