Κανονικά λειτουργούν οι λαϊκές αγορές παρά το “βαθύ κόκκινο”

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Τι είπε στο ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας

Η ένταξη της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου στις περιοχές με lockdοwn από τα ξημερώματα της Πέμπτης δημιούργησε την απορία στους καταναλωτές αν λειτουργούν οι λαϊκές αγορές.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου, Μαρίνο Παττακό, οι λαϊκές λειτουργούν κανονικά με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που θέλουν τη συμμετοχή 50% των παραγωγών – εμπόρων σε αυτές αλλά και την τήρηση της απόστασης των 5 μέτρων από τον ένα πάγκο στον άλλο. 

Ο αντιδήμαρχος μιλώντας στο Cretalive, υπενθυμίζει με νόημα ότι οι έλεγχοι πλέον θα είναι εκτεταμένοι και στοχευμένοι ελέγχους τόσο εντός του αστικού ιστού όσο και στην ενδοχώρα.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive η Εθνική Αρχή Διαφάνειας θα συμμετέχει με μικτά κλιμάκια, μαζί με την ΕΛ.ΑΣ και την Δημοτική Αστυνομία για την καταστολή και την πρόληψη παραβάσεων που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.

Πηγή: cretalive.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...