Άγρια ληστεία σε σπίτι υπέργηρων στο Πικέρμι

Petite Perle 300×250

Τον τρόμο και την φρίκη έζησαν δύο υπέργηροι στο Πικέρμι το βράδυ της Πέμπτης (04.03.2021), όταν  κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην οικία τους στην οδό Θεσσαλών μες σκοπό την ληστεία.

Όλα έγιναν στις 04:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι οπού διέμεναν οι δύο υπέργηροι μαζί με την οικιακή τους βοηθό. Οι κουκουλοφόροι άνδρες πήγαν στην κρεβατοκάμαρα που ήταν το ζευγάρι των ηλικιωμένων. Οι τέσσερις από αυτούς στέκονται πάνω απο τον 93χρονο και την σύζυγο του και του δίνουν χαστούκια για να τον ξυπνήσουν ενώ ο πέμπτος συνεργός τους, ζητούσε να του πει που είχε χρήματα.

Ο ηλικιωμένος τους υποδεικνύει το σημείο οπού φύλαγε το ποσό των 400 ευρώ, όμως οι δράστες συνέχισαν να τον χαστουκίζουν για να τους δώσει και άλλα. Όταν μετά από λίγη ώρα κατάλαβαν οτι δεν είχε άλλα χρήματα στο σπίτι , άρπαξαν από τον λαιμό του έναν σταυρό τον οποίο φορούσε ενώ επιτίθενται και στη σύζυγο του η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, της βγάζουν τη χρυσή βέρα ενώ τραβούν και κόβουν από τον λαιμό της την αλυσίδα με ένα ασημένιο σταυρό.

Οι ληστές επιτέθηκαν και στην οικιακή βοηθό που έμενε στο σπίτι μαζί με τους ηλικιωμένους και την έδεσαν με τον 93χρονο ενώ πέταξαν τα κινητα τους τηλέφωνα στη λεκάνη της τουαλέτας.

πηγή: www.eleftherostypos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ