Από άλλο πλανήτη ο Εργοτέλης συνέτριψε 6-0 τη Δόξα Δράμας (Βίντεο)

Petite Perle 300×250

Ένας Εργοτέλης που έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου διέλυσε με 6-0 τη Δόξα Δράμας και συνέχισε με «πάρτι» την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Πέντε διαφορετικοί σκόρερ για τους «Κιτρινόμαυρους» που «ξέσπασαν» απέναντι στην ομάδα της Δράμας και την διέλυσαν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο παίρνοντας το αίμα τους πίσω για το παιχνίδι του πρώτου γύρου!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Εργοτέλη καθώς μόλις στο 7ο λεπτό και στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα πήρε προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα ο Μπουτσάκης με μία εξαιρετική μπαλιά 30 μέτρων βρήκε τον Τσέλιο ο οποίος έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας της Δόξας και αφού πέρασε και τον Στεφανάκο στην κίνηση σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-0.

Η συνέχεια ανήκε στον Εργοτέλη ο οποίος είχε την κατοχή της μπάλας και κρατούσε τη Δόξα μακριά από την εστία του Κατσιμήτρου. Στο 16΄ ο Μπουτσάκης απείλησε με μακρινό σουτ το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Στεφανάκου, ενώ στο 27΄ ο Κόνρναντ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, ωστόσο το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 30΄ η Δόξα είχε το πρώτο της ουσιαστικό σουτ στο παιχνίδι, όταν ο Αγγελόπουλος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και δοκίμασε τα πόδια του, ωστόσο το σουτ δεν ανησύχησε τον Κατσιμήτρο.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι από εκείνο το σημείο και στο 38΄ είχαν μία καλή στιγμή με τον Μαυριά ο οποίος έκλεψε τη μπάλα και επιχείρησε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ωστόσο ο Κατσιμήτρος μπλόκαρε δύσκολα.

Στο 45΄ ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία του Εργοτέλη, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσιμήτρου, ο Κωστανάσιος ήρθε στην πορεία της μπάλας, ωστόσο η προσπάθεια του πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Στεφανάκου και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τρελό ρυθμό. Μόλις στο 49΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από το γκολ όταν μετά από λάθος της άμυνας, ο Μενσά πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή έκανε ένα εξαιρετικό σουτ, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Κατσιμήτρος μπλόκαρε!

Η απάντηση του Εργοτέλη ωστόσο στη μεγάλη ευκαιρία της Δόξας ήταν άμεση καθώς μόλις στο 51΄ ο Σερβιλάκης έκανε μία εξαιρετική πάσα στον Κόνραντ και ο Ολλανδός επιθετικός του Εργοτέλη με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0 θέτοντας τις βάσεις για την μεγάλη νίκη του Εργοτέλη!

Μάλιστα μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Τσέλιος έχασε τεράστια ευκαιρία να ανεβάσει το δίχτυ του σκορ στο 3-0, όταν βρέθηκε μόνος στο σημείο του πέναλτι ωστόσο ο Στεφανάκος με εξαιρετική επέμβαση κράτησε το σκορ στα ίδια επίπεδα.

Μετά το δεύτερο γκολ ο Εργοτέλης ήταν η μοναδική ομάδα που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και στο 64΄ ήρθε και τρίτο τέρμα για την ομάδα του Ταουσιάνη. Μετά από εξαιρετική ομαδική ενέργεια, ο Κόνραντ ενώ ήταν με πλάτη στην εστία έκανε πανέξυπνη κάθετη πάσα και ο Μανουσάκης με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 3-0!

Ο Εργοτέλης δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι και δύο λεπτά αργότερα έχασε απίθανη ευκαιρία και για τέταρτο γκολ όταν μετά από μία εξαιρετική αντεπίθεση ο Τσέλιος πρόλαβε την έξοδο του Στεφανάκου, τσίμπησε την μπάλα, ωστόσο ο Μπουρσέλης σχεδόν σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ. Μοναδική ευκαιρία για το 4-0.

Το γκολ ωστόσο δεν άργησε να έρθει. Στο 72΄ ο Μπουρσέλης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή έκανε ένα δυνατό σουτ, με τον Στεφανάκο να κάνει ασταθή απόκρουση και τον Πατρινό να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει σαν σε προπόνηση το 4-0!

Στο 78΄ ο Μπουρσέλης έχασε νέα απίθανη ευκαιρία όταν βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Στεφανάκο μέσα στην περιοχή, ωστόσο 3΄ λεπτά αργότερα δεν αστόχησε από θέση τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 5-0!

Ο Εργοτέλης συνέχισε με το πόδι κολλημένο στο γκάζι και στο 85΄ ο Πατρινός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι ολοκλήρωσε τον…θρίαμβο και διαμόρφωσε το τελικό 6-0!!!

Με αυτή τη νίκη ο Εργοτέλης παρέμεινε μόνος πρώτος στο πρωτάθλημα και με την ψυχολογία στα ουράνια πάει μεσοβδόμαδα να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό σε ένα ντέρμπι κορυφής!

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Νεράλ, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Μπουτσάκης(61΄ Appi) Μανουσάκης, Κονραντ, Κωστανάσιος(61΄ Μπουρσέλης)

Δόξα Δράμας: Στεφανάκος, Σπυρόπουλος(54΄ Παρασκευάς), Μαρινάκης(71'΄ Μπαράνκο), Μαυριάς(71΄ Κυριακίδης), Μπελεβώνης, Τάσιος(54΄ Σαμπανίδης), Νίβα, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Μενσιά(71΄ Φυτόπουλος), Αγγελόπουλος

grandsport.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ