Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Petite Perle 300×250

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 7 Μαρτίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στην οδό Σμύρνης από την οδό Ρούσου Χόύρδου μέχρι τις εγκαταστάσεις της ΔΥΠΕ και του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Ηράκλειο, όπισθεν του υποσταθμού της ΔΕΗ στη Θέρισσο, στην περιοχή της εκκλησίας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και στις οδούς Φώτη Αϊδινλή, Λατούς, Κρανιωτάκη, Σαρπιδώνος και Πατρ.Μελετίου Μεταξάκη από την οδό Στρυμώνος έως την οδό Σάκη Καράγιωργα. Στην οδό Χριστομχάλη Ξυλούρη από την οδό Ασιτών μέχρι την οδό Μεσσαράς και στις οδούς Εκάβης, Καμπέλη Αθ. και Μεσσαράς συμπεριλαμβανομένων των επιχ.πρατηρίου υγρών καυσίμων Σαμόλη στην οδό Μεσσαράς και στις εγκαταστάσεις του καταστήματος JUMBO.

Από τις 10.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου:Στην οδό Ερυθραίας από Αγ.Στεφάνου έως Μανολοπούλου μετά παρόδων.

Δευτέρα 8 Μαρτίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών, στην περιοχή πλησίον της επιχείρησης Ύδραμα και της διακλάδωσης των Αθανάτων, στις περιοχές των αρδευτικών Μανωλακάκη, Πηγάκη και Αγγουριδάκη.

Από τις 9 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη λεωφ.Παπαναστασίου από την οδό Παστρικάκη μέχρι την οδό Φαιστού μετά παρόδων και στην περιοχή της εκκλησίας του Αγ.Ευγενίου.

Τρίτη 9 Μαρτίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών, στην περιοχή πλησίον της διακλάδωσης των Αθανάτων, της περιοχής όπισθεν της επιχειρήσεων Σκουλούδη και έπιπλο Ξυλοστάτης και στις περιοχές των αρδευτικών Κουμπενάκη, Καστρινογιάννη και Λιναρδάκη.

Τετάρτη 10 Μαρτίου:

Από τις 7 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην οδό Ούλαφ Πάλμε από την οδό Χούμνου μέχρι την οδό Παλλάδας.

Από τις 7.30 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές του ξενοδοχείου Katrin και της διασταύρωσης προς την επιχ.Έβερεστ.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι:Δήμος Χερσονήσου: Στα Μάλλια, στις περιοχές της εξόδου Μαλίων προς τις Αρχαιότητες Μαλίων, των αρδευτικών Ασιαριώτη και Χερσονιωτάκη, του πτηνοτροφείου Φθενάκη, της περιοχής νότια του λιμένα Μαλίων και στις περιοχές των ξενοδοχείων Malia park και Malia bay.

Από τις 10.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην οδό Ούλαφ Πάλμε από την οδό Βησιαρίωνος μέχρι την οδό Χούμνου.

Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο Δ.Χερσονήσου, στα Μάλλια στο Αγ.Πνεύμα και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Πετράκη, Memories, Golden boy, Mallia beach, Ασημένια Ακτή, Σφακιανάκη, Windmills, Viva A.E. Στις περιοχές των πτηνοτροφείων Φθενάκη και Κουλούρη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στον Αγκισαρά, στον κόμβο της εθνικής προς Καστέλι, 100 μέρα αριστερά, στην περιοχή των παλιών πλυντηρίων Σηφάκη.

Πέμπτη 11 Μαρτίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου:Γενικά στο χωριό Πυργού.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στις Κάτω Ασίτες, τμηματικά στις περιοχές του δρόμου προς Ι.Μ.Γοργολαϊνη μετά την εκκλησία, της υπό ανέγερση οικίας Αποστολάκη Μιχ. και στην περιοχή του κέντρου του χωριού.

Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο χωριό Άνω Ασίτες, ανατολικά του χωριού, στην περιοχή του εργοταξίου Κοπιδάκη Σταύρου.

Παρασκευή 12 Μαρτίου:

Από τις 7 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη λεωφ.Ιωνίας από την οδό Πατρ.Φωτίου μέχρι την οδό Παρασκευοπούλου μετά παρόδων.Επίσης στην οδό Γκεγκρέτζου Ξυλούρη.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων:Γενικά στο χωριό Μελιδοχώρι.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στον Κρουσώνα, τμηματικά στις περιοχές της εκκλησίας του Αγ.Χαράλαμπου, της εκκλησίας του Αγ.Σπυρίδωνα, των οικίών Γωννιανάκη και Κουτσογιαννάκη μετά την Αγ.Ειρήνη.

Από τις 10.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη λεωφ.Ιωνίας από την οδό Μεγ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μπετεινάκη.

Από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Δούλι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ