Ο καιρός της Κυριακής στην Κρήτη

Petite Perle 300×250

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη, αναμένονται αύριο Κυριακή.

Από το μεσημέρι τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στα δυτικά, ενώ λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια κατά 4 με 5 βαθμούς. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση για αύριο Κυριακή, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για την Κρήτη: 

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι στη βόρεια Κρήτη.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Κρήτη αναλυτικά, ανά περιοχή: 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Νεφελώδης καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Μέγιστη θερμοκρασία 18 β. Κελσίου.

ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ

Βροχερός καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 14 β. Κελσίου.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Άστατος καιρός με ασθενή βροχή στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρα. Άνεμοι βόρειοι 4 Μποφόρ. Μέγιστη θερμοκρασία 12 β. Κελσίου.

ΜΟΙΡΕΣ

Αίθριος καιρός. Το απόγευμα θα σημειωθεί αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Μέγιστη θερμοκρασία 22 β. Κελσίου.

ΧΑΝΙΑ

Έντονη συννεφιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 Μποφόρ. Μέγιστη θερμοκρασία 18 β. Κελσίου.

ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Βροχερός καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 Μποφόρ. Μέγιστη θερμοκρασία 17 βαθμοί Κελσίου.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι βορειοδυτικοί 3 Μποφόρ. Μέγιστη θερμοκρασία 18 β. Κελσίου.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα συννεφιάσει. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 β. Κελσίου.

ΣΗΤΕΙΑ

Αίθριος καιρός και μόνο λίγα σύννεφα το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς 4 Μποφόρ. Μέγιστη θερμοκρασία 19 β. Κελσίου.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Βροχερός καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 Μποφόρ. Μέγιστη θερμοκρασία 16 β. Κελσίου.

ΑΝΩΓΕΙΑ

Βροχερός καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Μέγιστη θερμοκρασία 10 β. Κελσίου.

ΣΠΗΛΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ασθενής βροχή σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 4 Μποφόρ. Μέγιστη θερμοκρασία 15 β. Κελσίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ