Πρώτη νίκη για ΟΦΙ «άλωσε» την Άρτα 3-2

Petite Perle 300×250

Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του, ο ΟΦ Ιεράπετρας γεύτηκε για πρώτη φορά τη χαρά της νίκης, επικρατώντας 2-3 της ΑΕ Καραϊσκάκη στην Άρτα για την 13η αγωνιστική της Super League 2! Απίθανο γκολ για το 1-1 του Κούστα, εντυπωσιακό βολέ για το 1-2 του Χιντζίδη.

Μόλις στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν αν βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Λόβριτς ανενόχλητο στο δεύτερο δοκάρι από κοντά να κάνει το 1-0, μετά από κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 15' με τον Χιντζίδη να «αναγκάζει» τον Σοϊλεμαζόγλου να απομακρύνει σε κόρνερ και πέντε λεπτά αργότερα, ο Κούστα με απίθανο τρόπο, έκανε το 1-1, στοπάροντας τη μπάλα με το στήθος και εν συνεχεία με γυριστό να την στέλνει στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό, δεν ήταν αρκετό για τον ΟΦΙ που έψαχνε εναγωνίως τη νίκη και το απέδειξε στο γήπεδο, στο 31' ο Χιντζίδης με μακρινή εκτέλεση φάουλ απείλησε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και δύο λεπτά αργότερα νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Κούστα να μην μπορεί να «νικήσει» τον τερματοφύλακα της ομάδας της Άρτας. Στο 40' όμως ο Χιντζίδης με σουτ-βολίδα έξω από τη περιοχή, έκανε το 1-2, ένα σκορ που έμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Άρτας μπήκε αποφασισμένη να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης ενώ ο ΟΦΙ από την άλλη έδειχνε να θέλει να κρατήσει το υπέρ του σκορ, ψάχνοντας παράλληλα τις αντεπιθέσεις. Το 2-2 έγινε στο 53' με τον Δούμτσιο μετά από φάση διαρκείας μέσα από τη περιοχή να την στέλνει στα δίχτυα της εστίας του Μανουσάκη.

Δέκα περίπου λεπτά αργότερα, ο Κούστα από κοντά έκανε το 2-3 για τους φιλοξενούμενους. Η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες, κάτι που οδήγησε τον ΟΦΙ να διατηρήσει τη μεγάλη αυτή εκτός έδρας νίκη του και πρώτη στο πρωτάθλημα!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος): Σοϊλεμεζόγλου, Θεολόγλου, Δούμτσιος, Δεινόπαπας(46′ Μαύρου), Γυφτόκωστας(64′ Τσούτσης), Ναζίμ, Ταμπάς, Παπανίκου, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Μανουσάκης, Πριόνας, Χιντζίδης(79′ Αρναούτογλου), Μασουέρο, Περδίκης, Φουάσης, Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα(64′ Αποστολίδης), Κούστα, Ντάλα Κόστα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ