Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Δήλωση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας:

«Η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας δεν είναι μια ημέρα γιορτής. Είναι μια ημέρα υπενθύμισης του καθημερινού αγώνα για την ισότητα των δυο φύλων, για την άρση των αποκλεισμών και των διακρίσεων, για την κατάρριψη κάθε αρνητικού στερεότυπου. Ειδικά δε εφέτος, όπου λόγω των συνθηκών της πανδημίας οι γυναίκες πλήττονται ιδιαίτερα, είτε λόγω της απώλειας θέσεων εργασίας, είτε λόγω των διαρκώς αυξανόμενων περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας που καταγράφονται, αυτή η Ημέρα αποκτά μια άλλη διάσταση. Γι’ αυτό και οφείλουμε όλοι να στείλουμε ένα δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα: Καμία διάκριση δεν είναι ανεκτή, κανένας αποκλεισμός δεν είναι επιτρεπτός, καμία γυναίκα δεν πρέπει να είναι θύμα κανενός είδους βίας.».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...