Κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι δύο για την υπόθεση κοκαΐνης στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους τέσσερεις συλληφθέντες, οι οποίοι απολογήθηκαν σήμερα για την υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης, το οποίο εξαρθρώθηκε στην περιοχή του Μονοφατσίου στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο δικηγόρος Διονύσης Βέρρας, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 38χρονος, o οποίος θεωρείται εγκέφαλος της υπόθεσης, και μάλιστα είχε απασχολήσει και παλιότερα τις αστυνομικές αρχές, για διάφορα αδικήματα. Επίσης, προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 35χρονος, ο οποίος θεωρείται συνεργός του και προμηθευόταν ποσότητες κοκαΐνης από τον 38χρονο.

Η σύζυγος του 38χρονου και ο οδηγός ταξί που επίσης απολογήθηκαν, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία παρακολουθούσε για μήνες τα τηλέφωνα των δύο ανδρών, ακούγοντας τις παραγγελίες για ναρκωτικά. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι περίπου 70 άτομα επικοινωνούσαν με τους δύο άνδρες, προκειμένου να λάβουν τη «δόση» τους!

Στη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του 38χρονου,σε χωριό του Μονοφατσίου βρέθηκαν περίπου 70 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας και άλλα σύνεργα για την εμπορία. Ο 38χρονος, ο οποίος είναι και πατέρας 4 ανήλικων παιδιών είχε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ναρκωτικά «απροστάτευτα», θεωρώντας ότι δεν έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών.

Να σημειωθεί ότι σε βάρος των 70 «πελάτων» τους σχηματίζεται δικογραφία για αγορά ναρκωτικών ουσιών, πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ