Να αποδοθούν ευθύνες για τη βία αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη (βίντεο)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με αφορμή τα χθεσινά απαράδεκτα γεγονότα βίας στην πλατεία Νέας Σμύρνης όπου αστυνομικοί προπηλακίζουν χωρίς αιτία πολίτες σας παρουσιάζουμε ένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν και αποδεικνύουν τη βαρβαρότητα εκ μέρους των οργάνων τάξης.

Τέτοια περιστατικά βίας είτε προέρχονται από εντεταλμένα όργανα τάξης του κράτους, είτε από οπουδήποτε αλλού είναι κατακριτέα και θα πρέπει να αποδοκιμάζονται από κάθε φορέα, αλλά και τον καθένα μας ξεχωριστά.

Η κατάχρηση εξουσίας προς τον ανυποψίαστο πολίτη είναι μία πράξη που σπιλώνει το δημοκρατικό μας πολίτευμα και είναι έξω από τις αρχές και την κουλτούρα του Έλληνα.

Το επίσημο κράτος θα πρέπει να αποδώσει τις ευθύνες που αναλογούν σε αυτούς τους αστυνομικούς που έδειξαν υπέρμετρο ζήλο κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και να τιμωρηθούν, γιατί αυτό θα πρέπει να συμβαίνει σε ένα κράτος δικαίου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...