Πράξη ζωής και αγάπης από τον Πολιτιστικό Γαζίου (φώτο+video)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με μεγάλη αποδοχή αλλά και συμμετοχή τηρουμένων βέβαια των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν έγινε η Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου.

Από τις 4.00 το απόγευμα έξω από τα γραφεία του συλλόγου βρισκόταν η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ με επικεφαλή το γιατρό Στέλιο Ψυχαράκη. Μία σημαντική προσφορά ζωής από όλους αυτούς που προσήλθαν για να δώσουν αίμα και ευχαρίστησε ιδιαίτερα η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελένη Ξυλούρη.

Στο χώρο αιμοδοσίας βρέθηκαν αρκετοί νέοι πολίτες, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη γραμματέα του συλλόγου και πρόεδρο του Κεραμουτσίου Πόπη Θραψανιωτάκη για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Με την αφορμή της σημερινής ημέρας της Γυναίκας να τονίσουμε το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα τόσο της Ελένης Ξυλούρη, όσο και της Πόπης Θραψανιωτάκη για τη μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά τους στα κοινά του τόπου τους.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...