Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 και ώρα 13:00 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Αναλυτικότερα:

Θέματα ημερήσιας διάταξης

  1. Drum των Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου, για το έτος 2021».
  1. ECORouTs» (5031339) του Ευρωπαϊκού προγράμματος συνεργασίας ΙnterregV-A «ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ 2014-2020».
  • Λήψη απόφασης για αίτημα εξωδικαστικού συμβιβασμού του κ. Αγαπάκη Μιχαήλ λόγω ανεξόφλητων τιμολογίων που αφορούν σε προμήθεια ανταλλακτικών κλπ. για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.
  • Λήψη απόφασης για αίτημα εξωδικαστικού συμβιβασμού του κ. Κουτσάκη Στυλιανού λόγω υλικών ζημιών που υπέστη το όχημά του από σύγκρουση με αδέσποτο ζώο.
  • Έγκριση παράτασης παροχής υπηρεσιών και αύξησης του προϋπολογισμού της με αρ.πρωτ.17268/2020 σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για τη Φύλαξη και Ασφάλεια του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών .

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...