Το μήνυμα του ιερέα που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο ένας από τους δύο ιερείς της Ενορίας των Λενταριανών που έχουν βρεθεί θετικοί στον κοροναϊό.

Υπενθυμίζεται ότι στην σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Ενορία γνωστοποίησε το ότι οι ιερείς επιβεβαιώθηκαν ως θετικοί.

Αναλυτικά, ο ιερέας αναφέρει…

“Στην ζωή ο Θεός στέλνει σε όλους τόση δοκιμασία και τόσο βάρος όσο μπορεί ο καθένας να αντέξει και να σηκώσει…Κατόπιν των μοριακών εξετάσεων που υποβληθήκαμε στο ΓΝ Χανίων βρεθήκαμε θετικοί στο κόβιτ 19 και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των κατ εξοχήν αρμοδίων ιατρών και όχι του κάθε αναρμόδιου αρμόδιου για τα πάντα.

Ο κατ εξοχήν χριστιανός σέβεται και τον πλησίον του αλλά και τους ιατρούς και σε αυτό το πλαίσιο θα παραμείνουμε σε καραντίνα όσο μας υποδείξουν οι ιατροί.

Ο ιος είναι εδώ και θέλει την πρέπουσα προσοχή από όλους…αν λέγεται κόβιτ η γρίπη η όποια άλλη ονομασία δεν έχει την τόση σημασία όσο τα συμπτώματα τα οποία φέρει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ενδιαφέρονται ρωτούν και προσεύχονται για μένα και για τους χιλιάδες άλλους ασθενείς…

Θέλω να στείλω εκ βάθους καρδίας στον ομοιοπαθή Μητροπολίτη μας τις θερμότερες των ευχών και να διαβεβαιώσω άπαντες τους καλοθελητές ότι οι συμβουλές που έχουμε από την τοπική μας Εκκλησία τόσο τον Ποιμενάρχη μας όσο το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου όσο και τον Γενικό μας Αρχιερατικό επίτροπο είναι (1) μία : Ἔτι δεόμεθα ὑπὲρ ἐλέους, ζωῆς, εἰρήνης, ὑγείας, σωτηρίας, ἐπισκέψεως, συγχωρήσεως καὶ ἀφέσεως τῶν ἁμαρτιῶν τῶν δούλων τοῦ Θεοῦ πάντων τῶν εὐσεβῶν καὶ ὀρθοδόξων χριστιανῶν, τῶν κατοικούντων καὶ παρεπιδημούντων ἐν τῇ πόλει και μητροπόλει ταύτῃ”

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...