Έρευνα κατά Λιγνάδη και για πορνογραφία ανηλίκων εξετάζει η δικαιοσύνη

Petite Perle 300×250

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης κατηγορούμενος για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή, σημειώνονται σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εκκρεμότητα για το θέμα αυτό στη Δικαιοσύνη.

Σε βάρος του σκηνοθέτη, ο οποίος αρνείται την κατηγορία που του έχει απαγγελθεί, έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα τρεις μηνύσεις για το αδίκημα του βιασμού. Οι δυο πρώτες εξ αυτών βρίσκονται στα χέρια της ανακρίτριας, ενώ για την τρίτη διεξάγεται προανάκριση με εισαγγελική εντολή. Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής, μάλιστα, κλήθηκε και κατέθεσε στη ΓΑΔΑ το πρόσωπο που κατέθεσε την τρίτη μήνυση κατά του σκηνοθέτη .

Κατά πληροφορίες, ο μηνυτής ανέφερε στην κατάθεσή του πως σκηνοθέτης του είχε δείξει στον υπολογιστή υλικό με ανήλικα. Πλέον, μετά και από αυτή την κατάθεση οι εισαγγελικές αρχές θα κρίνουν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ενδεχόμενο ο Δ. Λιγνάδης να ελεγχθεί και για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων .

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος μηνυτών του σκηνοθέτη Γιάννης Βλάχος φέρεται να κατάθεσε αίτημα στην ανακρίτρια για άρση απορρήτου επικοινωνιών. Το αίτημα κατατέθηκε προκειμένου να διερευνηθεί ιστοσελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του κατηγορούμενου σκηνοθέτη για ενδεχόμενα ίχνη αναζητήσεων ή ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Σε ό,τι αφορά τώρα το άλλο μεγάλο σκέλος των ερευνών αυτό που αφορά σε καταγγελίες για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος του δημοφιλούς κωμικού ηθοποιού η έρευνα αυτή, κατά τις πληροφορίες, υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί ως τέλη του μήνα. Μέχρι τότε θα έχει ο κύκλος της εξέτασης των μαρτύρων και υπολογίζεται ότι θα έχουν καταθέσει κληθεί ο εγκαλούμενος ηθοποιός για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ