Για πέμπτη φορά μπαμπάς ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο

Petite Perle 300×250

Πατέρας για πέμπτη φορά με τέταρτη διαφορετική σύντροφο πρόκειται να γίνει ο Ρονάλντο, παρά την επέμβαση στείρωσης που είχε υποβληθεί το 2010.

Το πέμπτο του παιδί, από τέταρτη διαφορετική γυναίκα, περιμένει ο Ρονάλντο. Η νυν σύντροφός του, Σελίνα Λοκς, ανακοίνωσε μέσω social media την εγκυμοσύνη της.

«Δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω αυτή τη στιγμή. Ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου ξεκινά. Κι αυτό έρχεται με μεγάλη αίσθηση ευθύνης. Στα 30 χρόνια της ζωής μου αναρωτιόμουν αν θα ερχόταν ποτέ αυτή η στιγμή. Και τώρα έχω αυτή την απίθανη αίσθηση χαράς μέσα μου», έγραψε το μοντέλο.

Το εντυπωσιακό στην ιστορία είναι ότι το «Φαινόμενο» είχε υποβληθεί σε επέμβαση στείρωσης το 2010, μετά την εγκυμοσύνη της σερβιτόρας Μικέλε Ουμέζου, που έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί του. Ωστόσο είχε φροντίσει να καταψύξει το σπέρμα του, πριν κάνει την εγχείρηση, γεγονός που του επιτρέπει να τώρα να δει κι άλλον απόγονο στα 44 του χρόνια.

Μέχρι στιγμής ο Ρονάλντο Ναζάριο Λίμα έχει τέσσερα παιδιά: Τον 19χρονο Ρόναλντ (με την τότε σύζυγό του Βραζιλιάνα ποδοσφαιρίστρια Μιλένε Ντομίνγκες), τον 14χρονο Αλεξάντερ και δυο κόρες 10 και 9 ετών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ