Μάξιμος Σενετάκης: ” Nα φερθούμε όλοι υπεύθυνα”

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Έκκληση “να φερθούμε όλοι υπεύθυνα” έκανε από την Βουλή ο βουλευτής ΝΔ κ. Μάξιμος Σενετάκης, με αφορμή τα θλιβερά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, προέβη στην εξής δήλωση: 

“Τις προηγούμενες μέρες είδαμε εικόνες που δεν περιποιούν τιμή σε κανένα. Είδαμε  εικόνες που καταδεικνύουν μια δολοφονικού τύπου επίθεση προς έναν αστυνομικό, του οποίου όλοι ευχόμαστε περαστικά. Και είδαμε εικόνες αστυνομικής βίας οι οποίες δεν θέλουμε να επαναληφθούν.

Κάνω έκκληση προς όλες τις παρατάξεις και τους πολίτες, οι εικόνες αυτές να μας αφυπνίσουν και να μας κάνουν να φερθούμε όλοι υπεύθυνα.

Να σταματήσουμε όλοι με τις πράξεις και τον λόγο μας να διασπείρουμε το μίσος και τον διχασμό που προκαλεί την οργή των πολιτών.

Η πανδημία δυστυχώς έχει δημιουργήσει πρωτόγνωρες συνθήκες στην κοινωνία, συνθήκες περιορισμού της κίνησης και για να επανέλθουμε χρειάζεται ψυχραιμία και πάνω απ’ όλα ενότητα.

Και η ενότητα δεν επιτυγχάνεται με το εσείς κάνατε αυτό, εμείς κάναμε το άλλο. Η ενότητα επιτυγχάνεται όταν όλοι μας κάνουμε την αυτοκριτική μας και δούμε πως μπορούμε να συμβάλουμε σε αυτήν.

Εμείς ως παράταξη εγγυόμαστε την ενότητα και θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται. Εύχομαι και ελπίζω και όλοι εσείς να κάνετε αυτό που χρειάζεται.”

Related Articles