Θάνος Τζήμερος: "Mε ευχές δεν αντιμετωπίζεται το έγκλημα"

Petite Perle 300×250

"Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ποινικού και ψυχιατρικού ενδιαφέροντος, όχι πολιτικού" έλεγε η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ από το 2012. Οι φρικαλεότητες της Ν. Σμύρνης μάς επιβεβαίωσαν ακόμα μια φορά. Ο πρόεδρος και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που, αγνοώντας την έξαρση της πανδημίας και περιφρονώντας τον εγκλεισμό εκατομμυρίων πολιτών, τις οργάνωσαν είναι ηθικοί αυτουργοί του βαρύτατου τραυματισμού του αστυνομικού και θα πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί μαζί με τους εγκληματίες που τον προκάλεσαν.

Ηθικοί αυτουργοί όμως είναι και όσοι νομίζουν ότι με το να απολογούνται συνεχώς στον υπόκοσμο της αριστεράς, τον κατευνάζουν και μπορούν να επιτύχουν έτσι κοινωνική συναίνεση. Ο υπόκοσμος αντιμετωπίζεται με έναν μόνο τρόπο: την αυστηρή και ανυποχώρητη εφαρμογή του νόμου. Αλλά όταν η ΝΔ τιμάει τους αγώνες της αριστεράς, ποιος θα συλλάβει τους επαγγελματίες τραμπούκους που με διάφορες αφορμές κάνουν κάθε μέρα την Αθήνα πίστα επαναστατικής γυμναστικής και εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού;

εράστια ευθύνη έχει και η αριστερόστροφη δημοσιογραφία που κατακεραυνώνει με μαραθώνιες εκπομπές οποιοδήποτε αστυνομικό πταίσμα ξεφύγει από το ζύγι της πολιτικής της ορθότητας, αλλά χαϊδεύει ειδεχθείς εγκληματικές πράξεις όταν διαπράττονται από το πολιτικό της σινάφι. Οι αστέρες των ΜΜΕ με τους πενταψήφιους μηνιαίους μισθούς απαιτούν από κάθε αστυνομικό να διαθέτει νηφαλιότητα φιλοσόφου, ψυχραιμία Βούδα, δύναμη Ράμπο, νομικό υπόβαθρο συνταγματολόγου, να είναι πρότυπο υπομονής, καλοσύνης, ευγένειας, ηθικής αλλά ταυτόχρονα να είναι στόχος μολότωφ και σάκος του μποξ κάθε εγκληματία που αυτοπροσδιορίζεται ως κοινωνικός επαναστάτης, να μην ξέρει αν θα γυρίσει ζωντανός κάθε φορά που έχει υπηρεσία και να αμείβεται με τρεις κι εξήντα.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν καλεί την κυβέρνηση να εφαρμόσει τον νόμο, διότι ξέρει ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Καλεί όμως κάθε πολίτη να αντιληφθεί πως το ενωμένο και οργανωμένο μέτωπο αναρχίας – κοινού ποινικού εγκλήματος και κοινοβουλευτικής αριστεράς, μπορεί να το αντιμετωπίσει μόνο ένα ενωμένο μέτωπο της δημοκρατικής νομιμότητας. Με σύγκρουση, όχι με ευχολόγια ρομαντικών κρυπτοαριστερών αστών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ