Απόπειρα ανθρωποκτονίας: Στη ΜΕΘ ο 19χρονος – Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο

Petite Perle 300×250

Σε κρίσιμη κατάσταση– Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Ώρες αγωνίας περνάει η οικογένεια του 19χρονου που σήμερα δέχθηκε μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα σε κεντρικό σημείο των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 19χρονος υπεβλήθη σε χειρουργείο και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων.

«Ο 19χρονος υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Μετά το τέλος μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ όπου και νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη ωστόσο μετά το χειρουργείο είμαστε αισιόδοξοι», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Μάνος Μπολώτης.

Μαχαιρώθηκε μετά από συμπλοκή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την διαλεύκανση της υπόθεσης της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά του 19χρονου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι στην Σοφοκλή Βενιζέλου στα Χανιά, κοντά στη ΔΕΗ, όταν ένας περαστικός είδε αιμόφυρτο τον 19χρονο στο δρόμο.

Χωρίς δεύτερη σκέψη τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο Χανίων ενώ ειδοποίησε και τις αρχές.

Όπως διαπιστώθηκε ο 19χρονος έφερε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργειό.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπευθύνων. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως υπήρξε μία συμπλοκή ανάμεσα στον 19χρονο και τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο το οποίο έληξε με τον τραυματισμό του άτυχου νέου.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει υλικό από το σημείο όπου έγινε το αιματηρό περιστατικό και αναζητούν τους εμπλεκόμενους.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ