Χανιά: Συλλήψεις για το μαχαίρωμα – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του19χρονου

Petite Perle 300×250

Σε συλλήψεις προχώρησαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανιών για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με θύμα έναν 19χρονο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ταυτότητα τους αξιοποιώντας μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας που είχαν στη διάθεση τους.Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Χανίων

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Εξιχνιάσθηκε άμεσα, χθές (11.03.2021) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπού, στα Χανιά.

Ειδικότερα, την 11.03.2021 το μεσημέρι, άγνωστοι δράστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ένας εκ των οποίων με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου προκάλεσε σωματικές βλάβες σε έτερο ημεδαπό.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι στην συμπλοκή συμμετείχαν πέντε (5) ημεδαποί και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και της Νομοθεσίας περί όπλων.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην Σοφοκλή Βενιζέλου στα Χανιά, κοντά στη ΔΕΗ, όταν ένας περαστικός είδε αιμόφυρτο τον 19χρονο στο δρόμο.

Χωρίς δεύτερη σκέψη τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο Χανίων ενώ ειδοποίησε και τις αρχές.

Όπως διαπιστώθηκε ο 19χρονος έφερε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος

Ο 19χρονος υπεβλήθη σε χειρουργείο και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων.

«Ο 19χρονος υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Μετά το τέλος μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ όπου και νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι»
, ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Μάνος Μπολώτης.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ