Ανακοίνωσαν το χωρισμό τους Ίκερ Κασίγιας και Σάρα Καρμπονέρο

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Κι επίσημα «τίτλοι τέλους» στο γάμο του Ίκερ Κασίγιας με την Σάρα Καρμπονέρο, επιβεβαιώνοντας τα τελευταία ρεπορτάζ που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει.

Με κοινή δήλωσή τους στα social media, ο πρώην τερματοφύλακας και οι δημοσιογράφος, ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Αναλυτικά η ανάρτησή τους:

«Τόσο ο Ίκερ όσο και εγώ είμαστε πολύ περήφανοι για την οικογένεια που είμαστε και που κατορθώσαμε να μοιραστούμε μια αγάπη που μας έχει γεμίσει με ευτυχία κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων της σχέσης μας.

Σήμερα η αγάπη μας ως ζευγάρι παίρνει διαφορετικούς αλλά όχι απόμακρους δρόμους, αφού θα συνεχίσουμε μαζί στο θαυμάσιο καθήκον να συνεχίσουμε να είμαστε αφοσιωμένοι γονείς όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Είναι μια πολύ προσεκτική απόφαση που λαμβάνουμε από κοινού.

Ο σεβασμός, η αγάπη και η φιλία θα παραμείνουν πάντα. Προτεραιότητά μας είναι από την αγάπη και τη δέσμευση, να μοιραστούμε την ευημερία και την εκπαίδευση των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε, ώστε να μεγαλώσουν σε ένα σταθερό και υγιές περιβάλλον.

Με αυτά τα λόγια ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή αλλαγής. Αυτή θα είναι η μόνη δημόσια τοποθέτηση που θα κάνουμε στο παρόν και στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...