Εξετάσεις υποψηφίων για την απόκτηση άδειας ναυαγοσώστη έτους 2021

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ανακοινώνεται ότι, την 26-04-2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00, στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Ναυαγοσωστικής Σχολής Ωκεανίς (Ελ. Βενιζέλου 39 περιοχής Γαζίου Δήμου Μαλεβιζίου), θα διεξαχθούν οι θεωρητικές (γραπτές) εξετάσεις των υποψηφίων ναυαγοσωστών λουτρικών εγκαταστάσεων. Την ίδια ημέρα, θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Λίντο Ηρακλείου οι αθλητικές δοκιμασίες και στη παραλία Αλμυρού η πρακτική εξέταση των υποψηφίων για την απόκτηση άδειας ναυαγοσώστη με τη διαδικασία και επί των αντικειμένων που προβλέπονται στα άρθρα 5 & 6 του υπ’ αριθμ. Π.Δ. 71/2020 ΦΕΚ 166 Α΄/31-08-2020 <<Σχολές ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης,χορήγηση άδειας ναυαγοσώστη, υποχρεωτική πρόσληψη ναυαγοσώστη σε οργανωμένες ή μη παραλίες .>> , όπως ισχύει.    

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν σε οποιαδήποτε Λιμενική Αρχή, αποκλειστικά μέσω του e-ΔΛΑ, τα δικαιολογητικά της περ. α) της παρ. 2 του άρθρου 5 του π.δ. 71/2020, το αργότερο πέντε ημερολογιακές ημέρες πριν από την ημερομηνία διενέργειας εξετάσεων.Η Λιμενική Αρχή, αφού ελέγξει την πληρότητα των δικαιολογητικών, αποστέλλει στον αιτούντα, μέσω e-ΔΛΑ, ηλεκτρονικό μήνυμα για τη συμμετοχή του στη διαδικασία των εξετάσεων.

Η γραπτή εξέταση διαρκεί εξήντα λεπτά της ώρας. Μετά το πέρας της προβλεπόμενης διάρκειας της εξέτασης, τα ερωτηματολόγια διορθώνονται αυτόματα στο Π.ΣΥ.Δ.Ε.Υ.Ν.

Οι υποψήφιοι ενημερώνονται για τα αποτελέσματα των θεωρητικών (γραπτών) και πρακτικών εξετάσεων, καθώς και των αθλητικών δοκιμασιών, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, καθώς και από το Π.ΣΥ.Δ.Ε.Υ.Ν.

Κατά τη διενέργεια των ανωτέρω εξετάσεων θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς covid-19.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...