Χανιά: Προφυλακιστέος ο ένας από τους συλληφθέντες για το μαχαίρωμα του 19χρονου

Petite Perle 300×250


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η απολογία των νεαρών Κρητικών για την αιματηρή συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 19χρονου.

Οι οκτώ νεαροί, επτά συλληφθέντες και ένας ακόμη που παραδόθηκε αυτοβούλως στις αρχές, πέρασαν το κατώφλι των δικαστηρίων στα Χανιά λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και έπειτα από 7 περίπου ώρες που διήρκησε η διαδικασία της απολογίας τους ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του ενός, ενώ οι υπόλοιποι επτά αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Πιο συγκεκριμένα προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο νεαρός που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 19χρονου, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως χτύπησε τον 19χρονο βρισκόμενος σε άμυνα.

Τρία ακόμη άτομα που κατηγορούνται για άμεση συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και συμμετοχή στην συμπλοκή αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, όπως και οι υπόλοιποι τέσσερις που κατηγορούνται για σε βαθμό πλημμελήματος για συμμετοχή στην συμπλοκή στο πλαίσιο του αθλητικού Νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Υπενθυμίζεται πως ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σταθερή.

πηγή:www.creta24.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ