Η αποστολή του ΟΦΗ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΡΗ

Petite Perle 300×250

Mε τους Νέιρα και Σακόρ, να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και μπήκαν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/3, 19:00), στο οποίο ντεμπούτο στον πάγκο του ΟΦΗ, θα κάνει ο Νίκος Νιόπλιας.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Βούρος, ο οποίος αν και ανέβασε στροφές, κρίθηκε τελικά ακόμη ανέτοιμος.

Εκτός και ο Σολίς, που τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Λάρισα, αλλά και ο Λυμπεράκης που έχει κάρτες.

Η 21μελής αποστολή, αποτελείται από τους: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκη, Weiss, Sakor, Μαρινάκη, Sturgeon, Neira, Βαφέα, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Sardinero, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Mellado, Castaignos, De Guzman, Κοροβέση.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 από την τελευταία προπόνηση: 

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (13/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη (14/3, 19:00).

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης, τελειώματα φάσεων και ασκήσεις τακτικής.

Αναφορικά με τους τραυματίες, θεραπεία συνέχισαν οι Απόστολος Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Γιώργος Σουρνάκης, Adil Nabi και Vahid Selimovic, ενώ ο Ricardo Vaz ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν εντάχθηκαν οι τιμωρημένοι, Οδυσσέας Λυμπεράκης και Nazareno Solis, ο Πραξιτέλης Βούρος για λόγους τακτικής και οι Felipe Souza, Θοδωρής Μίγγος, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Η 21μελής αποστολή, στην οποία επέστρεψαν οι Juan Neira και Vajebah Sakor, αποτελείται από τους: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκη, Weiss, Sakor, Μαρινάκη, Sturgeon, Neira, Βαφέα, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Sardinero, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Mellado, Castaignos, De Guzman, Κοροβέση.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο με προορισμό την Θεσσαλονίκη, το απόγευμα του Σαββάτου (13/3).

πηγή: oficretefc.com

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ