Συγκλονίζει ο σύζυγος της 38χρονης που πέθανε μετά τη γέννηση του παιδιού της

Petite Perle 300×250

Ο Πατρινός σύζυγος της Καρίν Ροντρίγκεζ ζητά την τιμωρία όσων ευθύνονται για τον θάνατό της.

Ο σύζυγος της 38χρονης Καρίν Ροντρίγκεζ, που έχασε τη ζωή της μια εβδομάδα μετά την γέννηση του παιδιού τους, αναζητά τις αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο της αγαπημένης του.

Αφού η γυναίκα από την Βενεζουέλα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι κατέληξε λίγες μέρες αργότερα ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Αττικής.

Ο Πατρινός σύντροφός της, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ψάχνει τώρα απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου της και λέει πως θα ακολουθήσει τη νομική οδό έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες για την οικογενειακή τραγωδία.

«Ήταν ένα λουλούδι, ένας άγγελος …μια Παναγία. Η γυναίκα μου ήταν μια χαρά, ήταν αθλήτρια πρόσεχε τον εαυτό της. Δεν έπινε ποτέ και δεν κάπνιζε. Ποτέ στη ζωή της δεν είχε πάρει φάρμακο» αναφέρει ο ίδιος.

Η 38χρονη Κάριν Ροντρίγκεζ, μητέρα ακόμα πέντε παιδιών, είχε πολυετή ενασχόληση με τον πρωταθλητισμό. Ως αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής είχε μάλιστα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες εκπροσωπώντας την Βενεζουέλα.

Ο σύζυγός της, που την είδε να «φεύγει» λίγες μέρες μετά την γέννηση του παιδιού τους, καταγγέλλει για αμέλεια και ιατρικό λάθος το προσωπικό δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του έχει ήδη κινηθεί νομικά με στόχο την απόδοση ευθυνών για τον θάνατο της αγαπημένης του συντρόφου.

«Από το νοσοκομείο ενημερωθήκαμε πως μεταφέρθηκε στις 5.30 το πρωί του Σαββάτου στην εντατική. Τι έγινε από το μεσημέρι της Παρασκευής; Χάνεται ένας άνθρωπος έτσι; Στις 9.30 μου είπαν ότι θα της κόψουν το πόδι και με το που έφθασα στο νοσοκομείο μου είπαν, ότι έχει υποστεί καρδιακή προσβολή. Αργότερα μου είπαν ότι πέθανε.

Θέλω να τιμωρηθούν αυτοί που ευθύνονται για τον θάνατο της. Ζητάω δικαιοσύνη. Έμεινα μόνος μου με ένα παιδί. Δεν προλάβαμε να το χαρούμε. Άφησε πίσω της το παιδί μας και άλλα πέντε παιδιά. Είναι άδικο αυτό που συνέβη. Τόση αμέλεια, τόση απροσεξία. Γιατί επειδή ήταν από άλλη χώρα;».

πηγή: www.in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ