Αλαλούμ και αναποφασιστικότητα στην ΕΠΟ για τη Γ΄Εθνική

Petite Perle 300×250

Χωρίς να υπάρξει κάτι νεότερο ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΟ αναφορικά με την προκήρυξη της Γ' Εθνικής.

Στην ΕΠΟ συζήτησαν για αρκετή ώρα τα θέματα που απασχολούν τον αθλητισμό και την Γ' Εθνική, ωστόσο αποφασίστηκε να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις σε μια νέα συνεδρίαση η οποία ωστόσο ακόμα δεν έχει οριστεί.

Οι σκέψεις των ανθρώπων της ΕΠΟ είναι να υπάρξουν μονά παιχνίδια στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, ενώ οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των πέντε σωματείων. Τώρα όσον αφορά την παραμονή οι πρώτες αποφάσεις είναι να υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες.

Το μόνο σίγουρο που βγήκε από την σημερινή συνεδρίαση είναι ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στις 4 Απριλίου εφόσον ανάψουν το πράσινο… φως οι λοιμωξιολόγοι.

Οι ομάδες πλέον αναμένεται να κάνουν υπομονή και να περιμένουν την επόμενη συνεδρίαση η οποία αναμένεται να φέρει και τις οριστικές αποφάσεις.

Όλα παραμένουν ρευστά για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος με πολλές ομάδες να μιλούν πλέον για προχειρότητα αλλά και ανεπάρκεια από μεριάς ΕΠΟ, αφού κανείς δε γνωρίζει το τι μέλει γένεσαι και έτσι τα σωματεία δε μπορούν να προχωρήσουν στον οποιοδήποτε σχεδιασμό τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ