Κιλκίς: Στη φυλακή ο 27χρονος που κατηγορείται πως μαχαίρωσε τον θείο του

Petite Perle 300×250

Το κατώφλι της φυλακής θα περάσει ο 27χρονος άνδρας που έχει κατηγορηθεί πως μαχαίρωσε τον 63χρονο θείο του, στο Κιλκίς.

Μετά την απολογία του στον Ανακριτή του Κιλκίς, προφυλακίστηκε ο 27χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 63χρονο θείο του.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο κατηγορούμενος φέρεται να αποδέχθηκε την πράξη του στην απολογία του, ωστόσο τόνισε πως δεν ήταν κάτι προμελετημένο/

Ακόμη, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι «θόλωσε» το μυαλό του καθώς νωρίτερα τσακώθηκε με τον θείο του ενώ υπέβαλλε και αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, μέσω του συνηγόρου του.

Όπως επανέλαβε, η συμπεριφορά του θείου του ήταν «ανάρμοστη» και δημιουργούσε προβλήματα στην οικογένειά του.

Υπενθυμίζεται πως το έγκλημα έλαβε χώρα το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ενώ οι δύο άνδρες όργωναν με τα τρακτέρ τους τα χωράφια.

Ο 27χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι στον 63χρονο καταφέροντάς του αλλεπάλληλα χτυπήματα σε θώρακα, κοιλιά, χέρια και πόδια, με το 63χρονο θύμα να καλεί τον αδελφό του και πατέρα του φερόμενου δράστη που μετέβη στο σημείο και τον μετέφερε τον αδελφό του στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά.

Παράλληλα, αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς συνέλαβαν τον 27χρονο που παρέμενε στα χωράφια και κατέσχεσαν το μαχαίρι που έγινε το έγκλημα.

πηγή: www.sputniknews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ